Kryptovalutor, särskilt Bitcoin, har satt branschen på en piedestal. Medan världen kämpade med en dödlig pandemi, framträdde Bitcoin som en betydande valuta.

Bristen på mänsklig beröring banade väg för digitalisering. 2021 visade sig vara ett ännu större år för världens största kryptovaluta eftersom det registrerade en femfaldig ökning. Strax efter att Bitcoin började registrera en parabolisk tillväxt strömmade institutionella investerare över hela världen in på kryptomarknaden.

Den ökade efterfrågan på kryptovalutor insinuerade ytterligare utvecklingen och utbyggnaden av kryptoplattformar och utbyten. Flera börser började öka sina tjänster strax efter glöd runt krypto steg. Förutse möjligheterna för kryptovalutor i både prisförändring och popularitet, ett framstående Singapore-baserat kryptovalutautbyte, Phemex, beslutade att rulla ut dess Tjäna kryptoprogram.

Phemex lanserades i november 2019 och har lyckats få uppmärksamhet hos många kryptohandlare. Grundaren av börsen, Jack Tao, hade tidigare tjänstgjort som vice president på Morgan Stanley och har säkrat en användarbas på hela 1 miljon.

Trots att det är relativt nytt för kryptospelet verkar börsen ha lyckats locka kunder med sin lyhörda och robusta infrastruktur som har strömlinjeformat hela processen för handel med kryptovalutor.

Dessutom erbjuder Phemex mycket mer än tjänster på spotmarknaden. Kryptobörsen ger sina användare en rad tjänster som inkluderar derivat som futures, eviga swappar och optioner. Plattformen är inte begränsad till bara krypto, eftersom den också levererar ett kontrakt för guld.

Tjäna kryptoprogram

Earn Crypto-programmet tillkännagavs i december förra året och debuterade den 18 januari 2021. Dessutom, för att fira lanseringen av Earn crypto, lade kryptobörsen ut en lyckad dragningstävling med 500 $ handelsbonusar tillsammans med en PlayStation 5 till en vinnare . Detta var dock begränsat till de första tusen deltagarna.

Phemex lanserade programmet för att tillgodose krypto-tillgångshanteringstjänster till en rad investerare. Phemex formulerade enligt uppgift detta program för handlare som är intresserade av att tjäna attraktiva räntor på stallmynt och kryptovalutor. Ett flexibelt sparkonto och ett fast sparkonto var de två sätt som användare kunde tjäna pengar i krypto.

Medan det flexibla kontot erbjuder upp till 7% APY dagligen, ger det fasta kontot 10% APY som betalas ut varje vecka. Räntan på båda dessa konton kan variera beroende på hur länge de är låsta. Men det fasta kontot innebär en automatisk förnyelsefunktion som gör det möjligt för handlare att spela under längre perioder för att ordna fortsatta insättningar.

Detta skulle innebära att den veckovisa utbetalningen läggs till den ursprungliga insättningen och förstärks nästa vecka. Fast kontot har dock en minsta insättning på 100 USDT, och den dagliga insättningsgränsen för ett flexibelt konto är 0 till 50 000 USDT.

Dessutom är den maximala innehavsgränsen för ett fast konto 1,5 miljoner USDT. Börsen skryter också av att vara transparent och upprätthålla säkerheten för de tillgångar som plattformen har. Denna lista innehåller också flera professionella riskkontrollmekanismer samt revisioner från tredje part.

Bitcoin går med i Earn Crypto-programmet

Programmet Earn Crypto började med tanke på stallmynt. Phemex har dock beslutat att utöka sina tjänster. Bitcoin är det senaste tillskottet till programmet. Börsen är redo att lägga till stöd för BTC från och med den 7 juni 2021. Återigen avslöjade plattformen att det flexibla kontot betalar cirka 2% APY för Bitcoin och de fasta kontona erbjuder 4% APY för världens första kryptovaluta.

Börsen bekräftade att dess Earn Crypto-räntor skulle vara bundna trots dess resultat i framtiden. Utöver detta har plattformen inga regler som begränsar mer framstående handlare från att öppna flera konton för att sprida medel. Vidare är utbytet långt före i kryptospelet eftersom det erbjuder cirka 10% APY.

Dessutom skulle användare kunna köpa dessa tillgångar via börsens egen fiat-betalningsportal. Detta gör det möjligt för kunder att göra direktköp via VISA, ApplePay och Mastercard på Earn Crypto-plattformen.

Det här är inte första gången som börsen omfamnar Bitcoin. Tidigare uttryckte plattformen sitt intresse för att fira den berömda Bitcoin Pizza Day. Historien bakom denna dag är nära relaterad till Laszlo Hanyecz, en programmerare från Jacksonville, Florida. Hanyecz fortsatte med att spendera cirka 10 000 BTC på två stora Papa Johns pizzor när pris av Bitcoin handlade till cirka 41 dollar.

Phemex avsåg att ge tillbaka till Hanyecz med sitt Earn Crypto-program för att spela en roll för att sprida ordet om Bitcoin. Utbytet fortsatte med att rulla ut en Gleam-kapten för samma sak. Även om de inte kunde hitta Laszlo tilldelade börsen åtta vinnare med 10 000 dollar i värde Bitcoin.

Medan antagandet av krypto, särskilt Bitcoin, är långt förbi sin linda, kan Phemex senaste program hjälpa investerare att få lönsamma räntor. Detta skulle få fler individer till marknaden och göra plats för tillväxten av den totala kryptomarknaden.Source link