London, Storbritannien, 18 januari 2022, Chainwire

PKT kontanter är nästa iteration av ett verkligt inflytandefritt internet. Stora företag, regeringar och andra former av censur är irrelevanta och ger människor obegränsad tillgång till allt de vill ha online utan någon form av diskriminering eller kontroll från andra.

PKT Network lanserades 2020 och är ett blockchain-projekt som vill decentralisera internet. Det syftar till att ge fri och lika tillgång för alla genom att utveckla lokala ISP-nätverk där stora företag för närvarande underbetjänar människor.

Historien bakom PKT Cash

PKT ersätter hashalgoritmen SHA-256 med sin egen PacketCrypt, medan den fortfarande är baserad på Bitcoins kodbas. PKT blockchain är den enda riktiga bandbreddshårda blockkedjan som använder en 60 sekunders blockeringstid. Nätverkshastigheten är 10 gånger snabbare än Bitcoin-nätverket med nästan noll avgifter. Projektet arbetar för närvarande med att integrera Lightning Network-funktionaliteten kommer att ge nästan oändliga transaktioner per sekund och nästan omedelbar avveckling.

Eftersom PKT-nätverket saknar en central auktoritet, kommer de ekonomiskt incitament att delta stödja tillgången till internet till allas bästa. Nu kan världen koppla de återstående människorna till internet.

Om PKT Cash

PKT Cash är ett helt decentraliserat och öppen källkodsprojekt, utan bolag, investerare eller förgruvade mynt. Network Steward finansieras av 20 % av mynten som utvinns per block som används för att finansiera utveckling av öppen källkod. Dessutom har PKT ingått ett partnerskap med NLNet Foundation, som stöder internetteknik med öppen källkod

PKT Cash ($PKT) är PKT:s inhemska kryptovaluta. PKT tillåter mikrotransaktioner, så att människor kan köpa, sälja och handla bandbreddsleasingavtal, som är tillgängliga att köpa nu på Pannkakabyte, och kommer att finnas att köpa inom kort på Bittrex.

KontakterSource link