Enligt den erkända investeraren och kryptokurrencyanalytikern PlanB är ett pris på 288 000 dollar per Bitcoin (BTC) fortfarande i spel. I en nyligen tweet visar han att om Bitcoin förblir på nuvarande nivåer i denna fas skulle det inte vara en överraskning för honom. Men i framtiden spelas fortfarande 288 000 dollar per mynt.

PlanB förblir bullrigt om Bitcoin

Trots den senaste baisseartade prisåtgärden som Bitcoin upplevt anser PlanB att vi fortfarande kan se massivt höga Bitcoin-priser. Mer specifikt tror han att Bitcoin kan nå 288 000 dollar per mynt, även om den största kryptovalutan sjönk med mer än 50% från den högsta tiden som nåttes för inte så länge sedan.

På grund av den nuvarande situationen trodde många investerare att Bitcoin nu var på väg mot en björnmarknad, vilket innebär att de prisförutsägelser som gjordes av PlanB redan kunde kasseras. Icke desto mindre riktade PlanB sina anhängare och förklarade varför S2FX-modellen fortfarande är i spel.

I frågan skrev PlanB på Twitter:

“288 000 $ fortfarande i spel. Det skulle verkligen överraska mig om #bitcoin inte skulle röra den svarta S2FX-modelllinjen denna fas. Oavsett aktuell volatilitet kommer gulgröna och blå prickar att vara (mycket) högre än röda orange prickar. ”

Den nuvarande situationen på kryptovalutamarknaden sätter definitivt en viss press på denna analytiska modell för Bitcoins pris. Det är verkligen ett stresstest som skulle bevisa om denna modell (lager-till-flöde) var rätt eller inte.

Trots det har PlanB alltid varit en anhängare av den här modellen och har visat många gånger att den senaste prisåtgärden är en normal (eller åtminstone en möjlighet) över Bitcoin-cykler. Priset på den största kryptovalutan fortsätter att fluktuera mellan acceptabla intervall för PlanB, vilket visar att modellen fortfarande fungerar och ger värdefull information om möjliga prisklasser för Bitcoin.

PlanB tror att den nuvarande avvikelsen är något vi har sett tillbaka 2013 eller till och med 2017. Således kan Bitcoin fortfarande gå mot högre priser de närmaste månaderna. En av de saker som denna modell tar hänsyn till är halveringarna.

Vart fjärde år minskar Bitcoin-nätverket den nya BTC som släppts på marknaden med 50%. Dessa händelser är väldigt hausse eftersom de kan utlösa en situation där efterfrågan på BTC överträffar det nya erbjudandet av Bitcoin. Detta kan också vara en av de viktigaste katalysatorerna för BTC-bullruns.

Source link