Enligt PlanB, en av de mest respekterade analytikerna i kryptoindustrin, fortsätter Bitcoin (BTC) bull run trots den senaste korrigeringen. För några dagar sedan föll Bitcoin från över $ 60.000 till $ 48.000 per mynt på bara några timmar. Detta har också pressat den digitala valutamarknaden under några timmar.

PlanB förblir bullrigt om Bitcoin

PlanB är fortsatt hausse över hela kryptomarknaden. I en nyligen tweet förklarade han att ingen kryptovaluta eller pris kunde gå upp i en rak linje som Bitcoin har gjort de senaste månaderna.

Analytikern förklarar det Bitcoin har gått upp i 6 månader i rad fram till denna månad, där den upplevde det första märkbara prisfallet på denna tjurmarknad. För PlanB ser detta ut som ett halvvägs dopp som också finns i tidigare tjurkörningar.

Han har delat ett diagram där han jämför priset på Bitcoin 2012, 2016 och 2020 efter varje halving. Han visar att Bitcoin har upplevt liknande priskorrigeringar 2013 och 2017 när BTC rörde sig mot nya toppar.

Bitcoin sjönk till under 50 000 dollar under en kort tidsperiod och kryptovalutan ligger för närvarande på cirka 50 000 dollar, en mycket viktig psykologisk nivå för den digitala tillgången. Flera investerare anser att analysen av PlanB är korrekt och att tjurmarknaden fortfarande är på plats.

Det är dock värt att ta hänsyn till att Bitcoin registrerade sin första lägre låg på denna tjurmarknad. Detta är något som borde höja en röd flagga hos några av de mest hausseartade investerarna och analytikerna. Priset på BTC bröt under $ 50 000, vilket fungerade som mycket viktigt stöd och motståndsnivå.

Boendeprisnivåerna som kan upprätthålla Bitcoin-priset inkluderar $ 44.000 och $ 39.000. Även om detta kanske inte händer, skulle det vara definitivt viktigt att följa hur priset fortsätter att utvecklas. Andra virtuella valutor som Ethereum (ETH) har fallit under de senaste dagarna på grund av Bitcoins prisåtgärd.

Vid tidpunkten för skrivningen av den här artikeln inkluderar de värsta kryptovalutorna bland de 10 bästa Polkadot (DOT) som sjönk med 8,42% under det senaste dygnet och XRP, vilket registrerar förluster på cirka 8%. Under tiden misslyckas Bitcoin med bara 1,21%, Ethereum med 5% och Binance Coin (BNB) är nu under 500 dollar efter att ha sjunkit 5,60% under det senaste dygnet.

Source link