Plasm Network, en ledande dApp-plattform byggd på Parity-substratet, har framgångsrikt anslutit till Polkadots Rococo V1-testnät.

Enligt en tjänsteman blogginlägg, Plasm Network är den första fallskärmen någonsin på Rococo V1. För oinformerade är Rococo V1 Polkadots första offentliga testnätskärm någonsin. Det övervakas också av utvecklingssamhället Polkadot och Parity Technologies. Att officiellt bli Polkadots första testnät någonsin är en enorm bedrift för Plasm Network och ett bra sätt att börja det nya året.

Den decentraliserade applikationsplattformen (dApp), Plasm Network, bekräftade meddelandet ytterligare via Twitter.

Plasm Network 2020 Översikt

2020 var ett bra år för kryptovalutautrymmet i allmänhet med de fantastiska prishöjningarna, DeFi-mani och flera andra fascinerande uppdateringar. Plasm Network utelämnades inte av den hausseartade trenden. Enligt sitt officiella blogginlägg genomförde plattformen flera låsdroppar. Intressant nog fick det smarta kontraktet över 16 000 ETH på bara två månader. Plasm Network fick också flera bidrag för att underlätta utvecklingen av ZK och Optimistic Rollups.

Nätverket har dessutom enorma planer för 2021 och att toppa denna lista är fokus på att vara en Polkadot-fallskärm. Detta kommer dessutom att underlätta dess mål att skapa ett dApp-nav i Polkadot-nätverket. Att bli den första fallskärmen på Rococo V1 testnät är det första steget för att uppnå målet att bli en Polkadot-fallskärm. Plasm Network har för närvarande både en Ethereum Virtual Machine (EVM) och WASM.

Om Rococo V1

Polkadot, innan lanseringen av Rococo V1 testnät, lanserade först Rococo V0. Även om liknande, testnät har flera viktiga skillnader. En viktig utmärkande faktor är att medan Rococo V0 bara är en prototyp, är V1 den första testnätversionen av fallskärmen. Rococo V1 körs på samma kod som Kusama och Polkadot själv.

Sammanfattningsvis

Flera uppdateringar förväntas gå live på Plasm Network i år. Bland dem ingår:

  • Polkadots föreslagna fallskärmsauktion
  • ZK Rollups
  • PoS-migration
  • Omval
  • Uppgradering av plasmaportalen
  • Styrning och
  • Bättre kompatibilitet med Ethereum blockchain

Intressant nog har Polkadot varit det spionerade som blockchain för att driva Ethereum till utrotning. Det är också redenomination i augusti 2020 körde priset till en jättestor 118,4% ökning. Bortsett från blockchain och kryptovaluta sfär, Polkadot vill också göra sig ett namn i Internet of Things (IoT) -utrymmet.

Polkadot DOT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var Polkadot DOT-token handel till $ 10,99, med ett börsvärde på $ 10,652,074,780 och en handelsvolym dygnet runt på $ 1 915 922 142.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om Polkadots ekosystem på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link