PlasmaPay tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Kylin för att dra nytta av sistnämndens flera realtidsdatakällor.

PlasmaPay är känt globalt som en digital betalningsplattform som möjliggör enkel användning och intrång i decentraliserad ekonomi. Målet med PlasmaPay är att göra DeFi tillgänglig för alla intresserade användare.

Dessutom har PlasmaPay gått med på partner med Kylin för att uppfylla sitt uppdrag att skapa långvariga, omfattande lösningar för både nya och befintliga blockchain- och kryptovalutanvändare. Kylin är känt för att tillhandahålla otroligt snabba sociala datakällor och on / off-marknadsdata. Dessa källor och data görs tillgängliga genom Kylins hävstång av Polkadot / Substrate Framework.

Integrera Kylins datakällor i PlasmaPay-ekosystemet

Som ett resultat av partnerskapet kommer Kylin att tillhandahålla många datakällor i realtid som enkelt kan integreras i PlasmaPay ekosystem. PlasmaPay kommer också att undersöka olika innovativa metoder för att använda och tjäna pengar på data. Dessa metoder är i linje med den decentraliserade dataekonomin på Polkadot.

På tal om detta nya partnerskap säger Kylin Network VD Dylan Dewdney, ”PlasmaPay är ett fantastiskt projekt att arbeta med eftersom deras plattform är extremt stark och omfattande. Vi är oerhört glada och glada över att de engagerar sig i spetsen för interoperabilitet och innovationer på datamarknaden genom Kylin och Polkadot. ”

PlasmaPay VD Ilia Maksimenka säger: ”Huvudvektorn för hackerattacker är via flashloans och prismanipulation i protokoll som inte använder robusta oracle-system. Vi är djupt övertygade om att Kylin Network är en av de mest lovande aktörerna för att bygga ett verkligt säkert och decentraliserat system av orakler, vilket kan minimera sannolikheten för nya flashloan-attacker på priser. ”

”En annan stark och unik funktion i Kylin-protokollet är framväxten av en ny decentraliserad datamarknad. Med detta kommer möjligheten att leverera data och köpa den. Vi planerar att integrera Kylin för att utbyta data och dra nytta av deras nätverk av oraklar för Plasma DeFi-protokoll, vilket ger en hög säkerhetsnivå för våra användare och likviditetsleverantörer, ”tillade han.

Mer information

I linje med partnerskapet kommer PlasmaPay att undersöka Kylins datamarknad. PlasmaPays mål är att hitta olika sätt genom vilka de kan hitta användbarhet och synergier mellan Kylins datamarknad och PlasmaPay-ekosystemet. Detta partnerskap hoppas få fram fler innovationer gällande förbättring av DeFi-rymden.

PlasmaPlay-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var PlasmaPay (PPAY) handel till $ 0,02392007, med ett börsvärde på $ 2 944 707 och en 24-timmars handelsvolym på $ 551 461. Den mest aktiva marknadshandeln PPAY är Uniswap (v2).

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link