År 2020 har varit fantastiskt för kryptovalutasfären. Vi har upplevt en ny Bitcoin-halvering, DeFi-mani, Bitcoin som träffar en ny ATH, ökat institutionellt intresse för kryptorummet och så mycket mer. 2020 går definitivt in i historien som ett anmärkningsvärt år för blockchain och kryptovaluta-sfären.

I linje med detta har Londonsbaserade kryptofintech-företag Plutus släppt en översikt över sina aktiviteter 2020. Rapporten innehåller också viktiga uppdateringar som användarna kan förvänta sig 2021.

Milstolpar 2020

Kryptofintech-plattformen, nyligen blogginlägg, redogjorde för flera av dess anmärkningsvärda prestationer 2020. De inkluderar:

Jämfört med tidigare år är fler och fler människor medvetna om Plutus och dess otaliga funktioner. Bland dessa är PlutusDEX-plattformen och Plutus-appen. Enligt blogginlägget ökade trafiken på Plutus webbplats under fjärde kvartalet 2020 med uppskattningsvis 749% jämfört med föregående år. Klickfrekvensen ökade också med hela 1160%. Intressant nog uppskattades 26 000 nya konton på Plutus. Förhoppningsvis registrerar fintech-plattformen i slutet av 2021 totalt 150 000 användare.

  • Förbättrade produkter och belöningar

Plutus lanserade flera anmärkningsvärda funktioner, produkter och uppdateringar 2020, som lanseringen av sin PlutusDEX-plattform på mobil. Detta är en sällsynt funktion eftersom de flesta DEX-plattformar som finns idag inte har appar som är kompatibla med mobiltelefoner. Plutus utformade anmärkningsvärt den första någonsin crypto-fiat DEX-plattformen och införlivade den sedan i en mobilapp. Därefter gör det möjligt för användare att genomföra transaktioner och byta tillgångar sömlöst. I synnerhet har över 2,75 miljoner dollar handlats på PlutusDEX mobil.

År 2020 blev Plutons belöningar också verklighet. Premiumanvändare har fått 3% (krypto) för varje köp av Plutus Card. 1,85 miljoner PLU-token, av de totalt 20 miljoner PLU-tokens som är tillgängliga för Proton-belöningar, är redan i omlopp.

En annan spännande funktion som lanserades 2020 är Plutus Perks. Denna funktion ger spelare fler belöningar på sina insatser. Dessa belöningar kan nå upp till 15%.

Detta inkluderar funktioner som PlutusDEX-försäljningen och Pluton Liquidity Injection Program (PLIP). PLIP hjälpte till att öka medvetenheten för Plutus-appen, vilket är ett stort fokus för kryptofintech-plattformen.

Kryptofintech-plattformen avslutas i år med flera strategiska partnerskap. PLU-token stöds nu av toppbörser som Bitfinex, BitMax, KuCoin och mer.

Plutus 2021 In View

Medan 2020 var ett anmärkningsvärt år är det dags att se fram emot 2021. Plutus har i sitt blogginlägg uppmuntrat användarna att förvänta sig enorma uppdateringar under det kommande året. Kryptofintech-plattformen bekräftar detta ytterligare på Twitter.

  • Pluton Liquidity Injection Program (PLIP)

Först på listan är PLIP, som är inställd på att vara avslutade den 11 januari 2021.

  • Resa till internationella platser

Plutus planerar att utvidga sin räckvidd till Asien och Latinamerika. Fintech-plattformen hoppas bli ett fäste i dessa regioner och 2021 är året för att uppnå detta.

Kryptofintech-plattformen hoppas också få en banklicens 2021. För att uppnå detta skulle den behöva övervinna en mängd juridiska och byråkratiska hinder.

Även om den fortfarande är under uppbyggnad är Plutus 3.0 en av de uppmuntrande uppdateringarna som användare kan förvänta sig tidigt 2021. Den skulle innehålla en modernisering av Plutus-appen. Det skulle också inkludera lanseringen av Bitcoin-Fiat DEX, Plutus plånbokförlängning, altcoin tillgänglighet och PlutusDEX Pool och tjäna bland flera andra uppdateringar.

  • PlutusDEX Bonusbelöning

Alla som deltog i PlutusDEX-tokenförsäljningen är berättigade att få 3% av de 100 000 PLU-tokens som såldes i oktober. Tidiga anhängare av Plutus kommer dessutom att få dubbelt så mycket av sina intäkter som erhållits via Pluton Rewards.

Fler kommande listor och strategiska partnerskap bör förväntas 2021.

Intressant är den Londonbaserade fintech-plattformen meddelat 15% kryptobelöningar på alla inköp av iPhone 12-modellprodukter.

PLU-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var PLU handel till 5,44 dollar med ett börsvärde på 10193 914 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 589 745 dollar.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link