Lissabon, Portugal, 1 oktober 2021,

Decentraliserad lanseringsplatta Polkastarter har tillkännagett att det första projektet ska vara helt inkuberat av sin nya investeringsarm, Polkastarter Labs.

WonderHero, ett spel för att tjäna mobilt RPG-spel, kommer att få stöd och mentorskap före IDO och efter IDO samtidigt som de får tillgång till Polkastarters stora nätverk för marknadsföring, varumärke och skalning.

Startplattan, som gick ihop med värdepappersföretaget Morningstar Ventures, har hjälpt till att lansera över 70 projekt hittills, inklusive Ethernity Chain, EPNS, Wilder World och Thetan Arena. Med sin startinkubator syftar den till att förse kryptos mest lovande projekt med alla verktyg de behöver för att lyckas.

“När vi såg WonderHero projekt, var det rätt passform med rätt typ av potential vi letade efter-tidpunkten var perfekt för att bli Polkastarters första inkuberade projekt, avslöjade Polkastarter VD och grundare Daniel Stockhus.

”Teamets bakgrund, tillsammans med dess vision, övertygade oss om att detta projekt var rätt val. Det överensstämmer med vårt senaste initiativ, Polkastarter Gaming, och vi är så glada över att växa denna spännande marknad tillsammans. ‘

“Att bli valt som det första projektet som officiellt inkuberades betyder mycket för oss, och vi kan inte vänta med att kavla upp ärmarna och få fullt upp i labbet med Polkastarter”, tillade Ethan Ng, VD för WonderHero.

“Något säger mig att det här kommer att visa sig vara ett av de bästa affärsbesluten vi har tagit och hjälpa till att etablera WonderHero som ledande inom blockchain -spelutrymmet. Vi litar fullt ut på Polkastarter och är glada över att ha dem som partner. ’

Tillgängligt på iOS och Android gör WonderHero det möjligt för spelare att tjäna sällsynta icke-svampbara tokens (NFT) som kan säljas och handlas på en peer-to-peer (P2P) marknadsplats. Spelare kan också delta i RPG -strider och tjäna tokens för att vinna strider.

Genom Polkastarter Labs kommer WonderHero att få mentorskap, praktiska investeringar och tillgång till marknadsaktörer, byråer, börser och andra relevanta intressenter. Polkastarter Labs har åtagit sig att hjälpa defi -projekt att starta och skala, genom att utnyttja ett verkställande team med över 30 års kombinerad teknisk erfarenhet.

Om Polkastarter

Polkastarter är det helt decentraliserade protokollet för lansering av nya idéer. Vår kurationsprocess och branschåtkomst gör att vi kan erbjuda de bästa nya projekten inom blockchain och digitala tillgångar.

Med Polkastarter kan decentraliserade projekt öka medvetenheten, bygga en lojal gemenskap och få långsiktigt stöd. Användare av plattformen kommer att kunna delta i en säker, kompatibel miljö och använda tillgångar både i och bortom den nuvarande ERC20 -standarden.

Hemsida | Twitter | Telegram | Meddelanden från telegram

Om WonderHero

WonderHero är ett mobilt RPG-spel för att tjäna, där spelare kan tjäna sällsynta NFT: er (icke-svampbara token) och sälja dem på en peer-to-peer-marknadsplats. Teamet tror på att skapa ett balanserat universum där spelare på olika nivåer kan ge varandra inkomstmöjligheter samtidigt som de har roligt.

WonderHero leds av ett starkt team med ledarskapserfarenhet som arbetar i en topp 20 kryptobörs och över 10 års kombinerad erfarenhet av spel.

Du kan läsa mer om WonderHero här: https://swiy.io/WonderHeroIntro

Hemsida | Twitter | Telegram | Meddelanden från telegram

Kontakter

Source link