Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 10 januari 2022, Chainwire

Tisdagen den 11 januari kl. 09:00 EST / 14:00 UTC, $PLN, är förvaltningsbeviset för Pollen DeFi protokoll, kommer att listas på AscendEX. Det är den primära centraliserade börsnoteringen för $PLN, och den första Avalanche chain-token som listas på AscendEX.

Pollen DeFi förenklar kryptoportföljhantering. Det ger nya möjligheter att tjäna både för lönsamma handlare och de som vill ha dynamiskt hanterade portföljer, utan att de behöver hantera allokeringar och tillgångar själva.

$PLN är verktygstoken som låser upp Pollen DeFi-ekosystemet. Funktioner inkluderar tillgångsförvaltning, möjligheten att delegera till topppresterande handlare eller självförvaltning, skapandet av aktuella portföljer av inflytelserika handlare och gemenskapsägare genom en DAO, tokeniserade tillgångsindex och möjligheten att tjäna (eller bränna) $PLN genom goda eller dåliga portföljval.

Med finansiering och stöd från VC:s inklusive Protocol Ventures, Fomocraft Ventures, Red Building Capital, AventuresDAO, Rarestone Capital och Alphabit, är Pollen DeFi inställd på att släppa lös en spelförändrande uppsättning produktfunktioner i den framväxande sviten av flerkedjiga DeFi 2.0-protokoll. Pollen har byggt i mer än ett år och samlat ett erfaret team med yrkeserfarenhet från områdena ekonomi, styrning, datavetenskap, matematisk modellering, smart kontraktsutveckling och produktskapande. Pollen DeFi kommer att störa en marknad med flera biljoner dollar med ett verkligt decentraliserat ekosystem för tillgångsförvaltning.

$PLN kommer att vara den första Avalanche-token på AscendEX.

Pollen DeFi är otroligt stolt över att vara den första Avalanche-ekosystemtoken som listas på AscendEX. AscendEX är registrerat i Singapore och är stolt över att lista banbrytande DeFi-projekt på en plattform som har alla funktioner och fördelar med en smidig handelsupplevelse och likviditet hos en centraliserad börs. AscendEX stöds av Polychain Capital, Alameda Research, Jump Capital och Hack VC och rapporterar att det betjänar över en miljon privatkunder och institutionella kunder och har nått över 200 miljoner USD i genomsnittlig daglig handelsvolym.

Philip Verrien, Pollen DeFi medgrundare och projektledare: “Vi är stolta över att vara den första Avalanche-token som listas på AscendEX. En helt ny publik av potentiella Pollenanvändare som vill delta i DeFi och det framväxande Avalanche-ekosystemet, men som är mer bekväma med upplevelsen och verktygen hos en CEX, kan nu ta sitt första steg in i Pollen DeFi-tillgångsförvaltningens ekosystem genom vår primära notering på AscendEX.”

Pollen DeFi distribueras på Avalanche som svar på samhällets efterfrågan i kombination med en otrolig våg av TVL-tillväxt, plånbokstillväxt och produktinnovation i den snabba, pålitliga och kostnadseffektiva Avalanche-kedjan. Pollen DeFi är ett tvärkedjeprojekt och övervakar aktivt DeFi-trender och användarbeteende och lyssnar på “hive-mind”-gemenskapen för att informera sin färdplan, med en uppdaterad projekttidslinje på gång.

Pollenprotokollet närmar sig mainnet, med insats på AscendEX.

Mainnet är planerat till Q1, så innehavare av $PLN-token behöver inte vänta länge tills de kan sätta sina $PLN i arbete på en mängd olika sätt. I väntan på mainnet-lanseringen kan $PLN satsas på AscendEX med en attraktiv APR för att belöna tidiga användare av detta framtida nav i DeFi- och investeringslandskapet. Öppettider för satsningen kommer att meddelas den Pollen DeFis twitter.

Handel på $PLN/USDT öppnar på AscendEX tisdag 11 januari 2022 kl. 09:00 EST / 14:00 UTC. Plånböcker kommer att vara öppna för insättningar cirka 12 timmar innan, vänligen följ Pollen DeFi kanaler för uppdateringar. $PLN är tillgängligt för handel nu på Avalanche decentraliserade börsen Trader Joe.

Förhandsvisning av det kommande gränssnittet för portföljhantering av Pollen DeFi-protokollet.

OM POLLENDEFI OCH $PLN-TOKEN

Pollen DeFi förenklar kryptoportföljhanteringen för de kommande 100 miljoner globala investerarna att ta sig in i framtidens finanser genom att använda ett verkligt decentraliserat protokoll för att utnyttja kraften i “hive sinnet” för att optimera tillgångar för detaljhandelsanvändare.

$PLN är styrningstoken som både tjänas in och bränns baserat på portföljens prestanda. Pollen DeFi-användare kan antingen hantera en portfölj själva eller delegera till beprövade handlare. Nya portföljer kommer att skapas av gemenskaper och inflytelserika personer via en DAO-styrningsprocess, vilket gör att gemenskaper kan hantera kryptoportföljhantering som ett team.

Se trailern för Pollen DeFi-projektet här

Twitter | Telegram | Disharmoni | Medium | Hemsida

Kontakter

Medgrundare, projektledare

Source link