Polygon (MATIC) har expanderat under det senaste året, men det fortsätter att vara mycket positivt för detta blockchain -nätverk. Polygon har fått stöd från ett stort antal företag och företag från hela världen, inklusive Schweiz posttjänst eller Dolce & Gabbana NFT -samling.

Polygon Blockchain Network expanderar

Polygon fortsätter bygga ut som en skalningslösning för Ethereum (ETH) med nya projekt som lanserats ovanpå det. Till exempel lanserade det italienska lyxmodeföretaget Dolce & Gabbana en ny icke-svampbar token (NFT) -kollektion ovanpå Polygon med hjälp av UNXD-marknaden.

Detta är ett av exemplen på hur Polygon lockar företag och stora företag till sitt ekosystem. NFT -samlingen har sålts för 1.885 ETH, värt 6,5 miljoner dollar i skrivande stund.

Men detta var inte det enda stora initiativet som lanserades under de senaste veckorna ovanpå Polygon blockchain. I själva verket har Schweiz posttjänst också samarbetat med Polygon för att lansera den första kryptostämpeln i landet.

Detta initiativ innehåller en kryptostämpel som har en relaterad fysisk image. Båda frimärkena kan samlas in och även bytas ut och handlas online. Detta är ett av de senaste initiativen som främjas av ett icke-blockchain-företag där de vill överbrygga klyftan mellan fysiska frimärken och online-samlarobjekt.

Swiss Post har en tradition att lansera originalstämplar med olika mönster varje år. Frimärkena är gjorda av olika material och kan köpas av allmänheten. Denna tid skulle dock vara den första där de lanserar en ny digital stämpel ovanpå Polygon.

Var och en av mönstren skulle vara en icke-svampbar token som skulle lagras på Polygon Blockchain. Detta är något som vi har sett tidigare med andra samlarobjekt och initiativ på kryptovalutamarknaden.

Polygon är bland de största blockchain -nätverken i världen. Det är för närvarande den 22: e största virtuella valutan och den har ett börsvärde på 8,96 miljarder dollar. Varje mynt på detta nätverk handlas till cirka 1,33 dollar.

Polygon har skapats som en lättanvänd plattform för Ethereum-skalning. Tack vare Polygon SDK kan nätverket hantera ett stort antal applikationer och lösningar som gör det till ett kraftfullt alternativ till andra blockchain -plattformar. Polygon gör i princip Ethereum till ett fullfjädrat system med flera kedjor.

Source link