Tortola, BVI, 20 oktober 2021,

Gaia EverWorld, en uppslukande fantasivärld med flera regioner där spelare kan bygga sina egna kungadömen, har redan säkrat 3,7 miljoner dollar i finansiering från framstående investerare i blockchain-industrin via en privat försäljning.

Inspirerad av klassiska spel som Pokeman, Clash of Clans och Age of Empires, siktar Gaia EverWorld på att bli en viktig del av den nya generationen spel som utvecklas på blockchain. Distribuerade ledger tech (DLT) -baserade spel som Gala EverWorld syftar till att ge spelarna fullständigt ägande av sina tillgångar i spelet och stimulerar dem också att engagera sig i en innovativ spel-och-tjäna spelmodell.

Oavsett om du kämpar mot det i PVP Battle Mode, äventyrar över EverWorlds mångsidiga och mystiska vida i MMORPG, eller utforskar och erövrar mytiska kungadömen i PVE Legion -läget, kommer spelarna att kunna uppleva engagerande, underhållande och interaktivt spel samtidigt som de tjänar tokeniserade belöningar i processen.

Gala EverWorld stöds särskilt välkända investerare som Polygon, Au21, Mexc Capital, chainGuards, BSCStation, Defiboost, Aussie Capital, OIG, Brotherhood, Avstar, Shima Capital, Basics Capital, Momentum6, CryptoThugs, Fairum, Panda Capital, Onebit Ventures, GD10 -satsningar, Exnetwork- och Chronos -satsningar.

Josh Bull, VD för Gaia sa att “Gaia Everworld är en del av nästa generations spel som byggs på blockchain. Det ger spelarna fullt ägande av sina karaktärer i spelet och belönar dem för att delta i “play-to-earn” -modeller av spel som har blivit ganska populära i kryptoutrymmet i år. Gaia Everworld är verkligen en uppslukande fantasivärld med flera regioner där spelare kan skapa sina egna riken, utforska olika länder, samtidigt som de samlar, föder upp och kämpar med andra spelare, kallade Gaia Legionnaires. ”

En talesman för polygon anmärkte:

”Blockchain-drivna spel har verkligen tagit kryptovärlden med storm 2021. Dessa spel är verkligen unika eftersom de tillåter spelare att ta en mer betydande roll i spelprocessen. Spelet är inte bara ganska interaktivt och engagerande, utan spelarna kan effektivt delta i en tokeniserad, digital ekonomi som gör att de kan tjäna betydande avkastning. Vi är övertygade om affärsmodellen för att tjäna pengar, vilket är en av de främsta anledningarna till att vi bestämde oss för att investera i Gala Everworld. Vårt team ser fram emot att bli en av de viktigaste bidragsgivarna till denna sektor som utvecklas snabbt. ”

Om Gala EverWorlds

Gaia Everworld är den uppslukande fantasivärld med flera regioner där spelare bygger sina kungariken, utforskar länderna, samlar, odlar och kämpar med sina Gaia-legionärer.

Gaia EverWorlds uppdrag är att utnyttja blockchain -teknik för att i grunden förbättra spelvärlden. Genom att erbjuda spelare attraktiva och engagerande alternativa ekonomiska möjligheter avser vi att omvandla blockchain -spelutrymmet genom samarbete med våra partners och vårt stödjande samhälle.

Ja, vi är definitivt ganska passionerade och ambitiösa. Vi tror också att enastående resultat kräver stora ambitioner.

KontakterSource link