San Francisco, USA, 2 november 2021,

Portal, en äkta cross-chain DEX som gör atomswaps mellan Bitcoin och andra digitala tillgångar snabba, säkra och privata, är glada över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med blockchain-infrastrukturplattformen Ankr.

Både Portal och Ankr tror på att ansluta användare, utvecklare och företag till en självsuverän och censurbeständig handel och kommunikation. Eftersom de båda har banat väg för ett öppet finansiellt internet i framtiden var det bara en tidsfråga innan de gick ihop.

Ankrs VD Chandler Song (och Bounce Tokens medgrundare) investerade personligen i Portal. Lagkamrater som går med honom är COO Ryan Fang och tidigare chef för Crypto Investment Banking på Goldman Sachs, Gaurav Budhrani. Investeringen och partnerskapet kommer i hälarna på Portals nyligen tillkännagivna höjning på 8,5 miljoner dollar från Coinbase Ventures, ArringtonXRP Capital, OKEx, med flera.

Ankr planerar att köra en faciliteringsnod för att tillhandahålla löpande likviditet för atomswappar mellan ANKR och andra tillgångar på Portal DEX. Portal planerar att göra ANKR:s token tillgängligt på Portal.

Portals Layer 2 och Layer 3-teknik förenklar att bygga censurbeständig kommunikation, media och ett-klicksutförande av cross-chain swappar ovanpå Bitcoin blockchain. Portal underlättar privat, off-chain exekvering av “smarta kontrakt” för tillgångsutgivning, swappar, insatser, likviditet, derivat och mer, allt peer-to-peer, utan tredje parts vårdnad eller kontroll.

VD Song sa, “Portal ger en mycket differentierad och mycket efterlängtad kapacitet hos DeFi ovanpå Bitcoin-blockkedjan. Ankr är verkligen glada över att samarbeta med Portal-teamet för att främja vårt kombinerade uppdrag att främja tillämpningar av Web 3.0-teknologier.”

Ankrs plattform kombinerar nodinfrastruktur, staking och DeFi för att göra det enkelt för deltagarna att utveckla nya projekt och tjäna pengar på kryptotillgångar. Det tillhandahåller API-lösningar med ett klick för utvecklare att bygga Web3-produkter på mer än ett dussin blockkedjor och Layer 2-protokoll.

Om Portal

Portal är DeFi byggd på Bitcoin. Det gör handel ostoppbar med anonyma, noll-kunskapsbyten via den första riktiga cross-chain DEX som är förtroendeminimerad. Det eliminerar prägling av inslagna mynt (dvs. wBTC, wETH) eller riskfylld insats med mellanhänder. Med Portal blir DeFi en tjänst som vem som helst kan tillhandahålla, upprätthålla anonymitet inom öppna, transparenta marknader med en säkerhetsmodell lika robust som Bitcoin-gruvdrift.

Portals Layer 2 och Layer 3-teknik möjliggör att bygga censurbeständig kommunikation, media och ett-klicks cross-chain swappar, allt på Bitcoin.

För ytterligare information, besök: https://portaldefi.com/

Om Ankr

Ankr tillhandahåller Web3-infrastruktur för enkel, tillgänglig och prisvärd implementering av blockkedjenoder, API:er, decentraliserad stakinginfrastruktur och Layer 2-skalningslösningar, designade för att sänka inträdesbarriären för vanliga människor, företag och utvecklare att bidra till blockkedjeekosystem.

Ankr erbjuder nodlösningar för över 40 olika kedjor och en “1-klick” API-tjänst för Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche och mer.

För ytterligare information, besök: https://www.ankr.com/

KontakterSource link