Madrid, Spanien, 23 november 2021,

Den spanska plattformen kommer att behålla en del av sina medel i Prosegur Crypto förvaringslösning där de därmed kommer att dra nytta av en ny säkerhetsdimension i förvaringen av sina kryptotillgångar.

Prosegur Crypto är en unik modell i världen. Dess lösning för förvaring av kryptotillgångar integrerar den mest banbrytande kryptografiska tekniken med de mest avancerade fysiska säkerhetsprotokollen som finns.

Prosegur Crypto kommer att använda Bit2Me som en av sina likviditetsleverantörer av kryptovaluta för sina kunder.

Bit2Me, ett spanskt företag som erbjuder tekniska finansiella tjänster baserade på kryptovalutor, kommer att behålla en del av sina medel i Prosegur Crypto, Prosegur Cashs förvaringstjänst för kryptovaluta.

Bit2Me är konfigurerat som ett av de första spanska företagen att använda en maximal skyddsnivå – både fysiskt och digitalt – för sina kryptovalutor. Med detta samarbete visar Bit2Me återigen sin innovativa genetik genom att lagra en del av kryptovalutaintäkterna för sin verksamhet i säkerhetsföretagets nästa generations förvaringstjänster.

Det bör noteras att den digitala tillgångsförvaringstjänsten utvecklad av Prosegur Crypto är helt banbrytande och innovativ i världen eftersom det inte finns något liknande förslag till lagring och hantering av kryptotillgångar på marknaden idag. Denna förvaringslösning, känd som Crypto Bunker, integrerar den mest avancerade kryptografiska tekniken med de mest avancerade fysiska säkerhetsprotokollen som finns. Det är en miljö baserad på en 360º otillgänglighetsmetod, som har två kalla system, sex integrerade säkerhetslager och mer än 100 skyddsåtgärder.

Tack vare detta avtal kommer Bit2me-klienter att dra nytta av det förtroende som erbjuds genom att ha en nivå av vårdnad om dessa egenskaper.

“På Bit2Me förnyar vi ständigt, ett bevis på detta har varit lanseringen av den största ICO i Spaniens historia, för att fortsätta vara den föredragna plattformen på marknaden som erbjuder säkra och lättanvända lösningar. Vi vill också skapa största möjliga förtroende för våra kunder genom att ligga i framkant av säkerheten för våra kryptotillgångar. För allt detta har vi valt Prosegur Crypto som den mest avancerade lösningen bland alla nuvarande förvaringslösningar som finns på marknaden”, säger Leif Ferreira, medgrundare och VD för Bit2Me.

“Vi är mycket nöjda med att ett företag som BIt2Me, en ledare och innovatör inom kryptovalutasektorn, har litat på vår förvaringslösning. Crypto Bunker är utan tvekan en av de mest innovativa och säkra lösningarna som finns i världen. Den fysisk-digitala kombinationen löser verkliga problem för många operatörer i kryptoekosystemet. Förvaltarna av dessa fonder blir allt mer medvetna om behovet av att ha de mest avancerade funktionerna för att skydda sina tillgångar och Prosegur Crypto svarar på detta behov utan att behöva ta itu med de höga investeringar de kräver”, säger Raimundo Castilla, VD för Prosegur Crypto.

Om Bit2Me

Bit2Me är ledande inom kryptovalutasektorn i Spanien, dess Service Suite innehåller mer än 20 lösningar för att köpa, sälja och hantera virtuella valutor och euro från samma plats på ett enkelt och säkert sätt. Det har privatkunder, proffs och företag i mer än 100 länder, har skött verksamhet värd mer än 2 000 miljoner euro sedan det föddes 2015. I januari i år valde FORBES magazine Bit2Me som ett av företagen i Spanien som kommer att driva förändring 2021. Sedan starten 2015 har företaget fått många utmärkelser inom finanssektorn, som t.ex. “Världsvinnare”, i den internationella tävlingen sponsrad av Visa; “Bästa spanska startup 2015”, av CaixaBank; “Bästa affärsmodell”, tilldelas av Deloitte; Den har också bjudits in av Europeiska kommissionen att presentera och debattera om Blockchain-teknik och bitcoin vid flera tillfällen.

Ett av dess första initiativ efter dess födelse var skapandet av Bit2Me Academy, som utbildar mer än 1,7 miljoner studenter varje år. Det är den största utbildningsportalen för kryptovaluta på spanska idag, med mer än 400 gratisartiklar, certifierade kurser och videor för dem som är intresserade av att veta födelsen, driften och utvecklingen av kryptovalutor och blockkedjevärlden.

Om Prosegur Crypto

Prosegur Crypto är Prosegur Cashs digitala tillgångsförvaringstjänst, världsledande inom branschen för säkerhets-, överförings-, förvaltnings- och förvaringstjänster i 45 år.

Prosegur Crypto är den säkraste och mest avancerade lösningen för förvaring av kryptotillgångar för den institutionella marknaden. De Kryptobunker integrerar den mest avantgardistiska kryptografiska och cybersäkerhetsteknologin med de mest avancerade fysiska säkerhetsprotokollen som finns. Det är sin egen kalla och ultrasäkra miljö baserad på en 360º otillgänglighetsmetod. Ett onåbart utrymme för lagring och hantering av kryptotillgångar som innehåller två kalla system med sex integrerade säkerhetslager och mer än 100 skyddsåtgärder.

Prosegur Crypto-klienter kan förvalta sina tillgångar genom en förvaltningsplattform som tillåter smidig och säker tillgångsförvaltning, är anpassningsbar efter varje kunds användning och säkerhetsbehov och har funktioner med avancerade OTC-handelstjänster och andra derivat av Defi (Insats)

KontakterSource link