PulseChain kommer att genomföra den största airdroppen i historien. Projektet meddelade att det kommer att utföra en unik airdrop till Ethereum- och ERC-20-tokeninnehavare. Men hur är det möjligt? Vi kommer att berätta alla detaljer om den största luftdroppen i blockchains historia i nästa avsnitt.

Vad är PulseChain?

PulseChain är ett av de senaste projekten som har släppts och det skapar redan rubriker. Detta blockchain-nätverk har skapats som en hård gaffel av Ethereum-nätverket, men dess huvudnät har ännu inte lanserats. Det är därför det är mycket viktigt att veta hur PulseChain planerar att genomföra sin airdrop.

Som en hård gaffel av Ethereum blockchain kommer PulseChain att ha all information och data lagrad på Ethereum. Denna information inkluderar tokens, NFT, smarta kontrakt, adresser, transaktionshistorik och mer.

Varje enskild tillgång som en adress äger på Ethereum blockchain kommer att ha samma tillgångar på PulseChain blockchain nätverk så fort den släpps. Detta är en av de mest intressanta aspekterna av detta blockchain-nätverk. Det krävs ingen åtgärd från användarna, deras tillgångar kommer helt enkelt att finnas där på PulseChain-nätverket på en 1-till-1 basis.

Hur fungerar den största luftdroppen i Blockchains historia?

Det finns ett enkelt och enkelt sätt för användare att delta från den största airdrop som någonsin inträffat sedan blockchain-teknologin skapades. Användare som vill delta måste hålla sina ERC-20-tokens eller NFTs på Ethereum-blockkedjan.

Det är dock mycket viktigt att notera att användare skulle få denna airdrop så länge de håller dessa tillgångar i icke-depåplånböcker. Annars kanske utbyten inte ger användarna möjlighet att ta emot dessa belöningar.

Men vad är egentligen en icke-frihetsberövande? Det här är plånböcker som du har de privata nycklarna till. Dessa är inte kryptovalutabörser. Metamask eller Ledger är bara två exempel på icke-förvarande plånböcker. De flesta börser förväntas inte ge dig de medel som du borde få om plattformen inte stöder airdrop.

Användare som vill ta emot airdrop måste förlita sig på plånböcker som inte är frihetsberövade. Därför rekommenderar PulseChain användare att ta ut sina pengar från börser (centraliserade plattformar) till plånböcker som inte är förvaringsbara.

Det är värt att ta hänsyn till att alla tokennamn kommer att förbli desamma. Emellertid skulle Ether-tokens nu kallas Pulse (PLS). Dessutom, alla token som hålls på andra blockkedjor än Ethereum (till exempel Bitcoin, Polygon eller Solana) kommer inte att beaktas vid tidpunkten för airdrop. Det betyder att endast ERC-20-tokens och NFT:er som körs på Ethereum kommer att kopieras över till PulseChain.

Slutord

PulseChain erbjuder kryptovalutamarknaden möjligheten att få tillgång till historiens största airdropp. Låt oss inte glömma att Ethereum är den näst största kryptovalutan i världen, vilket innebär att ett stort antal användare förväntas ta emot airdrop. Om du vill delta, se till att du håller dina Ethereum- och ERC-20-tokens eller NFTs på en plånbok som inte är förvaringsbar.Source link