Road Town, Brittiska Jungfruöarna, 16 december 2021, Chainwire

Phased Revamp förenklar tillgången till digitala tillgångar när mainstream anländer

Quadency har lanserat en stegvis översyn av sin handels- och strategiautomatiseringsplattform för att ge sömlös åtkomst till krypto över centraliserade och decentraliserade börser via ett enda konto.

Som en del av uppgraderingen kommer plattformen att innehålla:

  • Branschens bästa handelsavgifter diskonteras ytterligare med QUAD, den inhemska plattformstoken
  • Snabbare, förenklad användarupplevelse med verktyg för investerare som “1-klick”-satsning
  • Mer automatisering, som bygger på populariteten hos befintliga bots som deras Portfolio Rebalancer

Quadency, med sin integrerade växel, kommer att fungera som en enda åtkomstpunkt till ett brett utbud av tillgångar över centraliserade och decentraliserade källor — för att ta itu med marknadsfragmenteringsproblem som länge har plågat branschen.

Quadency lanserades först 2018 och introducerade snart ett bibliotek med automatiserade handelsstrategier med lättanvända bots som befriar användare från att behöva sitta framför sina skärmar 24/7. Företaget växte till att stödja de flesta ledande globala börserna, och samarbetade direkt med många av dem, såsom Binance, i processen.

Plattformen är gratis för alla användare under ombyggnaden, eftersom Quadency förbereder sig på att utnyttja QUAD-tokenet för att belöna användare som bidrar till plattformens ekosystem genom aktiviteter som handel, insats, likviditetsutvinning eller delning av botstrategier. Det första projektet från deras inhemska startfält, QUAD, är en ERC-20-token med stöd för ytterligare blockkedjor i de tekniska utvecklingsplanerna.

Quadencys vd och medgrundare Rosh Singh sa: “Kryptovaluta är en växande marknad, som förväntas växa från 2,5 biljoner dollar idag till över 10 biljoner dollar under de kommande åren. Men för den genomsnittliga handlaren har många tidiga investeringsmöjligheter i stort sett varit utom räckhåll, hindrat av opålitliga verktyg, fragmenterade marknader och komplexa teknologier. På Quadency strävar vi efter att förenkla denna åtkomst och öppna dörren för en ny våg av investerare.”

Om Quadency

Quadency är en plattform för handel med kryptovalutor och strategiautomatisering som betjänar investerare på alla nivåer. Quadency grundades först i New York, med tidigt stöd från Dash Investment Foundation och andra investerare, och är nu baserat på Brittiska Jungfruöarna med team över hela världen.

Idag hanteras över 1,5 miljarder dollar i digitala tillgångar över handelskonton genom Quadency-plattformen, och över 4 000 kryptomarknader är tillgängliga för handel via 13 stora globala börser. Quadency erbjuder portföljanalys, tillgångsforskning, strömmande data för diagram och förbyggda handelsstrategier som drivs av sofistikerade bots.

För mer information, besök: https://quadency.com/quad-token/.

Kontakter

AffärsverksamhetSource link