Quant får gradvis globalt godkännande och antagande i olika delar av världen.

Enligt en twitter tråd, Quant (QNT) har integrerats med olika regeringar, centralbanker och företag. Till och med SIA, Europas ledande betalningsleverantörsnätverk, har integrerat symbolen och därmed anslutit den till hundratals banker totalt.

Antagande av kvantitet i centralbanker och företag

Quant-teamet har samverkat med olika centralbanker för att möjliggöra integrering av Quant i sina system. Till exempel har samtal förts med William Lovell, teknikchef på Bank of England, under ett samtal med Hyperledger Trade Finance.

Med Quant har företag möjlighet att utveckla sitt eget skalbara nätverk av nätverk. Detta är möjligt eftersom Quant kan interoperera och jämföra med andra nätverk på ett kompatibelt sätt. Quant tillhandahåller också skalbar valfri interoperabilitet, som enkelt kan integreras i alla blockchain och äldre system.

Dessutom underlättar Quant utvecklingen av flerkedjiga dApps som spänner över olika blockkedjor. Företag kommer att kunna välja och blanda alla API-baserade system och blockchain när de vill utveckla nya produkter.

Europas finansmarknader integrerar Quant i nätverket

Europas ledande nät för betalningsleverantörer, SIA, är ryggraden på den europeiska finansmarknaden. SIA har officiellt integrerat Quant. Denna åtgärd kopplar Quant till det finansiella systemet som ansluter 580 banker, inklusive centralbanker. För Eurosystemets inre marknadsinfrastrukturgateway är SIA och SWIFT de enda två leverantörerna. Båda leverantörerna kan ge tillgång till alla RTGS, värdepapper och omedelbara betalningstransaktioner för Europa.

Quant har också blivit en garant för Pay.UK, som är det största betalningsnätet i Storbritannien. Quant hjälper till att ställa in den strategiska inriktningen för betalningsinfrastrukturen och forma det övergripande betalningsekosystemet för Storbritannien. Dessutom har Quant varit som leverantör för den brittiska regeringens Crown Commercial Services, som är den byrå som den brittiska regeringen använder för att skaffa vanliga varor och tjänster.

Quant är en av de grundande medlemmarna av Europeiska kommissionens INATBA (International Association of Trusted Blockchain Applications) och grundare av ISO TC307, en organisation där 57 länder strävar efter att skapa globala standarder. Vidare har Quant lagt grunden för att Overledger ska vara den globala infrastrukturen för CBDC. Varje blockchain-ekosystem kan få enkel åtkomst till Overledger Network.

Quant har samarbetade med AUCloudoch därmed ha tillgång till arbete med den australiska regeringen och dess försvarsdepartement. För att hjälpa till att skapa Open Digital Asset Protocol (ODAP) är Quant också samarbetar med den amerikanska regeringen MIT, Intel, Juniper och telekom- och betalningsföretag. Fler partnerskap och samarbeten förväntas fortfarande från Quant.

Quant (QNT) Pris

I skrivande stund har Quant pris var $ 20,16 med en handelsvolym dygnet runt på 47070647 dollar. QNT-priset steg också 5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 12,3 miljoner QNT-mynt och en maximal tillgång på 14,6 miljoner. Uniswap (v2) är också den nuvarande mest aktiva QNT-marknaden för handel.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link