Hela konceptet med NFT är just nu i rampljuset och har lyckats väcka ett globalt intresse. Detta beror på de innovativa erbjudandena och samlarföremålen som ger icke-fungibla tokens. NFT- och blockchain-entusiaster är nu mycket intresserade av att investera och skydda sin data över tillförlitliga digitala ramverk som NFT. I allmänhet köps NFT:er med kryptovaluta som Ether (ETH), den inhemska valutan i Ethereum-nätverket, som enkelt konverteras till USD på kryptoutbyte kucoin och många andra börser.

Nu mer än någonsin tidigare anammar kända stjärnor NFT:er och den senaste att göra det är den amerikanska stjärnrapparen Nicky Minaj med Happy Hippos NFT-projektet.

Den skickliga singer-songwritern och berömda rapparen använde hennes officiella twitter konto att främja Glada flodhästar NFT kampanj. Chockad av detta plötsliga drag kunde Nicky Minajs fans inte tro det och samlades på alla sociala medier för att försöka rädda henne eftersom de inte kunde förstå detta drag.

Icke desto mindre bekräftade en källa nära stjärnrapparen att hon verkligen skapade det inlägget för att medvetet stödja Happy Hippos NFT-projektet.

Happy Hippos NFT är ett nytt NFT-projekt som presenteras som nya flodhästar samlarobjekt. Projektets ramar definierar att Happy Hippos för närvarande bor i ett utrymme som heter Harmony. Flodhästarna har olika färger och tar mycket intressanta karaktärer som gör dem tilltalande för både vuxna och barn.

Karaktärerna är ett urval av 8888 flodhästar från en brunn med mer än en miljon flodhästar för att göra den första generationen Happy Hippos.

I detta projekt anses Happy Hippos vara en utrotningshotad art som lever på plats som kallas Harmony, i Afrika. Flodhästarna är ute för adoption av alla villiga användare, som i sin tur kommer att belönas för sitt köp. Projektet hävdar att när en användare köper en Happy Hippo NFT-token får de ett erkänt ägarcertifikat som heter “Real Hippo Adopter”.

Pengarna som den nya Happy Hippo-innehavaren använder för att köpa sin NFT ges till en viltstiftelse som är angelägen om att skydda flodhästar när de lever i sina naturliga livsmiljöer. Adoption sker igenom Glada flodhästar

Förköpet av Happy Hippos startade natten till den 8 november, vilket Nicky Minaj meddelade. Hon bad också sina följare att vara i beredskap för den officiella lanseringen av projektet den 11 november. När lanseringen är klar kommer Happy Hippos att säljas för 0,088 $ETH, men användare kan dra nytta av pre-sale-priset på 0,06 $ETH tillgängligt med början i går kväll fram till den officiella lanseringen.

Source link