Raoul Pal har avslöjat de senaste nyheterna om Bitcoin-investeringar och mainstream-antagande under ett podcastutseende nyligen.

Raoul Pal avslöjade nyheter om Temasek, Singapores suveräna förmögenhetsfond, och deras Bitcoin-resa.

I denna rapport anges att den Singapore förmögenhetsfonden Temasek, som för närvarande förvaltar över 306 miljarder dollar i tillgångar, har köpt Bitcoin från gruvarbetare. Temaseks Bitcoin-investering markerar en stor vändpunkt i den växande mainstream-antagandet av Bitcoin.

Detta visar att efter Fortune 500-företag har ett stort antal finansiella giganter börjat titta på Bitcoin-utrymmet för sina investeringar. Det är också viktigt att notera att Temasek inte är nytt i kryptorummet. Fondförvaltaren för suverän förmögenhet hade tidigare investerat i Binance Singapore. Dessutom hjälpte Temasek Binance att få en kryptolicens när den senare kom till Singapore 2018.

Bitcoin Set för Massiv Mainstream Adoption

Under podcasten diskuterade Raoul Pal och Robert Gutmann, VD för New York Digital Investment Group, om regeringar skulle följa i fotspåren av finansiella företag och Temaseks suveräna fond vid antagandet av Bitcoin.

Gutmann noterar att investerare vill säkra de dollardominerade skulderna som de för närvarande har. Han säger, ”Om du tittar på världen idag framåt är det rimligt att fråga dig själv som en investeringskommitté eller som en allokeringskommitté [if] har alla [their] tillgångar i dollar mot skulder i dollar är rätt allokeringsmix. ”

Efter denna trend, traditionella finansiella giganter som Goldman Sachs och Morgan Stanley har också börjat förse sina institutionella kunder med Bitcoin-tjänster.

Ökad efterfrågan på Bitcoin ETF

Med ett marknadsvärde på 1 biljon dollar Bitcoin har registrerat en ökad efterfrågan på Bitcoin-ETF i USA. Den första Bitcoin ETF i Nordamerika, Purpose Bitcoin ETF i Kanada, har varit en framgång. Dess första handelsdag såg en häpnadsväckande handelsvolym på 165 miljoner dollar. Efter den framgången har många finansiella jättar och byråer ansökt om Bitcoin ETF. Nyligen lämnade Fidelity och Goldman Sachs in Bitcoin ETF.

För närvarande har USA enligt uppgift spelat in totalt åtta Bitcoin ETF förslag. Securities and Exchange Commission (SEC) har erkänt VanEcks ansökan. Detta innebär att SEC kommer att granska sin ansökan och antingen godkänner eller avvisar den inom de närmaste 45 dagarna.

Före dessa senaste ETF-ansökningar har SEC och andra tillsynsorgan avvisat tidigare ansökningar på grund av att marknaderna inte var väl rustade för en ETF. Med utseendet på saker angående Bitcoin-biljoners börsvärde och ökad efterfrågan på Bitcoin kan den första Bitcoin ETF ta sig in i USA i slutet av året.

BTC-pris

Från tidpunkten för publicering, Bitcoin pris var 57 793,92 USD med en handelsvolym 24 timmar på 57 090 256 298 USD. BTC-priset steg också med 4,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 18,66 miljoner bitcoins och en maximal tillgång på 21 miljoner. Bitfinex är också den nuvarande mest aktiva handeln med BTC.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link