Raoul Pal, VD och grundare av Global Macro Investor och Real Vision är hausse på Ethereum och framtiden för denna virtuella valuta. Han skrev på Twitter att han är “mer än oansvarigt lång ETH” och att hans åsikter kan återspeglas på marknaden om sex till nio månader.

Ethereums ljusa framtid

På Twitter delade Raoul Pal sina åsikter om framtiden för kryptovalutamarknaden, men mer specifikt om Ethereum och Metaverse. Det finns några kryptovalutor och projekt som för Raoul Pal för närvarande är undervärderade. han nämns att Rally, Chiliz, Dapper Labs, The Sandbox Game och Decentraland alla är projekt som har stor inverkan på metaversen.

Dessutom har han också börjat på Ethereum, eftersom han sa att han är oansvarigt lång på denna virtuella valuta just nu. I den frågan sa han:

“Bara så att vi är tydliga – jag är mer än oansvarigt lång ETH just nu. Jag har nu hävstång men via samtal. Detta är den absolut största personliga positionen i hela mitt liv med en faktor 10 (eller mer). Min utsiktshorisont för denna del av handeln är 6 till 9 månader.”

Detta visar att en av de mest framträdande figurerna i kryptorymden är long Ethereum men även Bitcoin (BTC). I följande Tweet sa han att han också “uppenbarligen” äger Bitcoin och andra digitala valutor inklusive DeFi-tokens, interoperabilitetsmynt och lager 1-tokens, bland annat.

Låt oss inte glömma att Ethereum har nått en all-time high efter att nyligen överträffa $4 400. Även om den nya all-time high överträffade den föregående med $5, verkar det som om den inte kommer att återkomma snart. Ethereum verkar redo att gå vidare med sin nätverksuppgradering och företag och utvecklare fortsätter att distribuera nya lösningar ovanpå detta nätverk.

Enligt data från Coingecko, är Ethereum nu mycket nära en all-time high som handlas runt $4 385 per mynt. Den har också en marknadsvärdering på 518 miljarder dollar. Under den senaste timmen upplevde de flesta virtuella valutor på marknaden dämpade uppgångar.

Ethereum har också varit en nettovinst under de senaste 7 dagarna då det steg med 10 %, liknande Binance Coin (BNB). Samtidigt inkluderar de bäst presterande kryptovalutorna under de senaste dagarna Shiba Inu (SHIB) och Dogecoin (DOGE), som nu slåss om den 8:e och 9:e positionen på marknaden.

Source link