Rapparen Meek Mill (riktigt namn Robert Rihmeek Williams) har bjudit in alla sina fans att anta kryptovaluta.

I en nyligen tweet uppmuntrade rapparen Meek Mill sina fans och anhängare att komma ombord med krypto. Tweeten lyder: ”Jag behöver alla som gillar mig för att lära mig om aktier och kryptovaluta !!!!!! SÅ FORT SOM MÖJLIGT!!!!!!”

Efter denna tweet släppte han ett annat liknande inlägg som hänför sig till de vinster han fått med kryptovaluta.

Meek Mill som en Crypto Promoter

Det är också viktigt att notera att det inte är första gången som Meek Mill marknadsför kryptovaluta på Twitter-plattformen. Rapparen och låtskrivaren har visat sin kärlek till kryptovaluta genom att uppmuntra sina över 10 miljoner följare att anta kryptovaluta.

Även om det inte finns något ytterligare sammanhang kring hans senaste tweets, har Meek Mill publicerat tweets om kryptovaluta tidigare.

I december 2020 gjorde han en begäran till miljardärfinansiären Mike Novogratz för att informera människor om hans kunskap om kryptovaluta med hjälp av appen sociala ljudchatt, Clubhouse. Meek hade hänvisat till Mike Novogratz som en “stor kryptosteg”.

Dessutom är Meek Mill kontinuerliga marknadsföring av krypto ett tecken på att det finns ett starkt band mellan hip-hop och kryptovaluta.

Allians mellan hiphop och kryptovaluta

Det finns många bevis som visar att rappare visar sitt engagemang för kryptovaluta. Under de senaste veckorna har Murda Beatz och Megan Thee hingst har marknadsfört kryptovaluta på Twitter. Även Lil Pump har planer på att lansera sitt eget mynt snart. Andra hip-hop artister som gillar krypto inkluderar Nas, Nipsey Hussle, Lil Yachty, Lil B, 50 Cent och Ghostface Killah.

Förutom att vara ett kryptofant är Meek Mill en enastående artist. Hans freestyles har presenterats på flera mixtapes från producenten Knxwledge. Några stora hits från Meek Mill inkluderar “Dreams and Nightmares”, från hans album med samma namn från 2012; ”Levels”, som släpptes 2013; R.I.C.O .; och ”Going Bad”, vilket han gjorde med Drake.

Innan nu, Pizza Hut började acceptera kryptovaluta som betalningsalternativ i Venezuela. Som en av de äldsta pizzakedjorna i landet tillåter Pizza Hut nu sina venezuelanska kunder att betala för sina inköp med Bitcoin och andra kryptovalutor.

Bitcoin-pris

Från tidpunkten för publicering, Bitcoin pris var 37 472,59 dollar med en handelsvolym 24 timmar på 58 448 950 034 dollar. BTC-priset steg också med 11,9% under det senaste dygnet. BTC har en tillgång i cirkulation på 18,59 miljoner mynt och en maximal tillgång på 21 miljoner. FTX.us är den nuvarande mest aktiva BTC-marknaden för handel.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link