Reddit med över 330 miljoner användare har nyligen injicerat kryptokurser i några av deras subreddits. / r / Cryptocurrency och / r / FortniteBR, två subreddits har nu sin egen unika cryptocurrency som kan användas av användare.

Båda nämnda subreddits har över 1 miljon Reddit-abonnenter vardera och används aktivt dagligen. Var och en av dem introducerades till sin egen valutatoken som finns på Ethereum blockchain. / r / Cryptocurrency har månar ($ MOONS) medan / r / ForniteBR har tegelstenar ($ BRICKS).

Reddit har sin egen valuta där användare kan köpa för att ge priser. Emellertid kommer de nya tokenserna att vara tjänbara snarare än köpbara. Användare kan initialt tjäna dessa speciella symboler på samma sätt som de förvärvar Karma. I Reddit tjänas Karma när andra användare skriver om ditt innehåll eller din kommentar. Detta uppmuntrar till fler innehållsposteringar och interaktioner mellan användare.

Tokens Info

Det kommer att finnas ett maximalt utbud av 250M-symboler i varje subreddit och de minskar med tiden. Varje gång tokenet används för att köpa något eller utföra en åtgärd på Reddit, bränns de. Medlemskap kan kosta 500 tokens i början men det kan minska i framtiden eftersom varje token blir mer värdefullt.

Användare kommer att kunna få tillgång till symbolerna i sin ERC20-plånbok i appen på Reddit som finns tillgänglig på mobil. Det kommer att finnas en Ethereum-plånbok med en privat nyckel och en återställningsfras för varje användare. Detta innebär att varje användare kommer att ha fullt ägande av sina tokens och Reddit har ingen kontroll över det.

Reddit har avsatt några tokens i varje subreddit såväl som några för moderatorerna för varje specifik subreddit. Under lanseringen kommer 50M-tokens att läggas åt sidan för distribution medan de återstående symbolerna kommer att distribueras under de kommande månaderna. Detta fortsätter tills distributionen träffar det hårda locket på 250M-symboler för varje subreddit.

Token Användning

Tokens som tjänas kan vara används på många sätt på Reddit. Du kan tipsa andra användare, köpa priser, specialmedlemskap, specialeffekter och mer.

Tokens kan också listas på börser eller eventuellt användas i DeFi i framtiden. För Fortnite-fans kan du också välja att acceptera $ BRICKS som betalning för skinn. Eftersom dessa token är alla ERC-20 finns det inga begränsningar för hur du vill använda dem. Du kanske till och med ser butiker som accepterar dem som en betalningsform i framtiden.

Fler produktreleaser
Ecwid integrerar Crypto.com Pay Plugin
Constellation Hypergraph Network går liveSource link