Reef Finance tillkännagav nyligen sitt avsedda partnerskap med Binance Access.

Reef är det allra första DeFi-operativsystemet som har byggts på Polkadot-ekosystemet. Med Reef får användarna en smart likviditetsaggregat tillsammans med ett lättanvänt användargränssnitt. Genom att integrera Binance Access kan köp av kryptovalutor med fiat och handel aktiveras på Reef Finance. Sådan handel kan också ske på ett icke-förvaringssätt.

Genom att erbjuda en avkastningsmotor till sina användare ökar Reef handel genom att ge tillgång till likviditet både från centraliserade börser och decentraliserade börser. Genom sin AI-driven personifierade Reef Yield Engine erbjuder Reef också lån. samt satsning, gruvdrift och utlåning av tjänster till sina användare. Med detta partnerskap, stöd för Binance Smart Chain kommer att finnas tillgängligt för alla användare av Reef-plattformen när tiden går.

Mer innovation för revanvändare

Detta integration med Binance kommer att ge fler innovationer till Reef-användare eftersom ökad likviditet och en fiat-gateway kommer att aktiveras. Baserat på volym är Binance känt som ett av dagens största kryptovalutabörser. I början av 2020 släppte Binance Binance Smart Chain (BSC), som är en Ethereum Virtual blockchain.

Binance Smart Chain (BSC) främjar utvecklingen av smarta kontrakt för tokens som finns på Binance blockchain. Med BSC syftar Binance till att utveckla ett ekosystem där olika parter kommer att dra nytta av dess blockchain plattform. Sådana parter inkluderar användare, utvecklare, tokeninnehavare och validerare. Med den högpresterande blockchain kommer fler möjligheter att vara öppna för framtida innovationer och projekt.

Binance Brokerage-integrationen kommer att gynna Reef-användare som vill utföra affärer. Med Access-gatewayen kommer användarna att kunna köpa kryptovalutor genom att helt enkelt använda ett kreditkort.

Rev för att utnyttja binanceverktyg

Genom att integrera Binance Access och Smart Chain kommer Reef att utnyttja Binance-verktyg för olika fördelar. Sådana fördelar inkluderar enkel användning för fiat-tillgång, tillgång till Binance-likviditet, en fantastisk användarupplevelse och låga avgifter för transaktioner.

Denko Mancheski, VD för Reef Finance, konstaterar: “Vi delar Binance-visionen när det gäller att inleda mainstream-adoption genom att göra fiat till krypto-ombordupplevelse sömlöst.”

Dessutom kommer partnerskapet mellan Reef och Binance att göra det möjligt för användare att enkelt gå ombord på kryptofinansieringsplattformar. Med Binance kan detta göras snabbt och billigt.

Innan nu Binance Charity Foundation tillkännagav sitt partnerskap med UNICEF Luxemburg för att stödja folket i Beirut efter katastrofen de upplevde i augusti. Binance Charity har bidragit med 10 000 dollar i krypto för att stödja dem i deras nödtid.

Från presstiden, Binance Coin (BNB) pris var $ 29,45 med en 24-timmars handelsvolym på $ 345,296,798. BNB-priset sjönk också med 1,8% under det föregående dygnet. Det har också en tillgång på cirka 147,8 miljoner mynt och en maximal tillgång på 179,8 miljoner mynt.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link