Vilket år för några kryptovalutor som gjorde sina respektive milstolpar! Lär dig vilka kryptomynt som har satt nya rekord i år som du kanske vill överväga i din portfölj med några kryptohandelsmaterial. Här är några av de bästa kryptoartisterna som gav stora investerare för sina investerare.

Bitcoin

I mer än ett decennium har Bitcoin aldrig lyckats förvåna sina investerare. Det är inte förvånande varför kryptovalutan har lyckats öka sitt antal följare genom åren. Det råder ingen tvekan om att dess meritlista har bidragit till att inte bara intressera enskilda utan även företagsinvesterare. Med sin senaste rekord i alla tider under årets första termin, det har inte misslyckats med sin användarbas för att ge bra avkastning till bordet.

Vad som är mer intressant är att Bitcoin förväntas leverera bättre tjänster med sin senaste uppgradering. Kanske har du redan hört talas om Taproot som kommer att implementeras i november i år. Denna nya uppdatering gör det möjligt för användare att uppleva effektiva, billiga och säkra transaktioner. Tack vare den senaste innovationen som utvecklats för att ytterligare förbättra systemet. Förhoppningsvis kan det höja ribban i branschen för andra spelare att följa efter.

Den enda utmaningen som återstår för Bitcoin är att skapa ett system som använder förnybar energi. För närvarande har det noterats att förbrukning av för mycket fossilt bränsle inte är bra för miljön. Denna oro har delats av Elon Musk, som stoppade acceptansen av Bitcoin när han köpte Tesla -produkter tills kryptovalutan löser problem med klimatförändringar.

Eter

Tailing Bitcoin på väg till toppen är en annan rekordstor kryptovaluta, Ether. Det utvecklas genom att Ethereum tar andra plats när det gäller börsvärde. Och det har funnits på marknaden i mindre än ett decennium jämfört med kryptopionjären. Det digitala myntet tog nyligen rubriker efter att ha noterat sitt högsta pris i maj 2021 på kryptohandelsplattformar som Bitcoin Prime. Det verkar vara hård konkurrens på marknaden, där de två ledande valutorna är fast beslutna att överträffa sina rekord. Med utseendet kommer Eher sannolikt inte att böja sig när värdet går närmare för att slå det tidigare rekordet.

Precis som Bitcoin har Ether också lanserat en uppgradering. Den så kallade London Hard Fork lovar billigare och snabbare transaktioner. Det har också tillkännagett en ambitiös plan för att bli grön utan koldioxidutsläpp i framtiden. Kryptomarknadsspelaren gör en gradvis övergång till rena kryptooperationer som en socialt ansvarsfull enhet.

Ether är ostoppbart när det gäller innovation. Detta möjliggörs genom dess policy att acceptera idéer från externa intressenter med sina Ethereum Improvement Proposals. Det uppmanar utvecklare att lägga fram idéer för kontinuerlig förbättring genom samarbetsinsatser.

Cardano

På mindre än fem år är det en prestation för ett Cardano -mynt att ta sig till toppen. Det är nu på tredje plats i branschen med sin växande kapitalisering. De kryptovaluta ökade värdet med 18% som har ökat sin marknadsposition omedelbart. Enligt rapporter kan detta tillskrivas den senaste uppgraderingen som snart kommer att implementeras. På något sätt svarade marknaden på det jakande med överväldigande godkännande.

Cardano har en imponerande vision om hur det kan ge bättre tjänster till sina prenumeranter. Fem utvecklingsstadier skulle ge en ny era till sitt kryptosystem. Även om det redan har implementerat Byron och Shelley, är det ännu inte att implementera Goguen, Basho och slutligen Voltaire. Varje tid förväntas ge investerare nya möjligheter. Detta är anledningen till att många hoppar ombord innan Goguen sätts i aktion.

Vad händer med den kommande uppgraderingen? Goguen skulle fokusera på smarta kontrakt efter att ha lagt grunden med Byron och decentralisering med Shelley. Den har den så kallade Plutus, som för närvarande testas före implementering. En annan mycket efterlängtad funktion är Marlowe Playground som gör det möjligt för experter att bygga sina applikationer. Med två andra etapper på gång finns det så mycket mer att förvänta sig av Cardano.

Slutsats

Det här är de tre bästa kryptovalutorna i år som upptar toppen av marknaden. Om några månader till kan det bli några förändringar i rankingen med tanke på det högflyktiga kryptoekosystemet. Vissa andra kryptomynt skulle inte bara ge efter.Source link