En ny portal har lanserats för RenVM-ekosystemet i syfte att utöka utbildningsmaterial och information för det decentraliserade överföringsprotokollet.

Tillkännagavs den 11 januari kommer CryptoBridge att inkludera informationsvideor, presentationer och material för att främja ekosystemets expansion.

Så vad är RenVM?

Enkelt uttryckt, RenVM, släpptes i maj 2020, är ett nätverk av virtuella datorer som driver interoperabilitet för decentraliserade applikationer, möjliggör kedjelån, utbyte och säkerhet för digitala tillgångar. Maskinerna kallas Darknodes, som tjänar belöningar för att bidra med datorresurser och lagringsutrymme.

Målet med nätverket är att möjliggöra ett tillståndslöst utbyte av värde mellan blockkedjor och ge interoperabilitet till DeFi-utrymmet. Tokens kan prydas och förpackas med hjälp av RenBridge-plattformen.

Dess mest kända produkt är renBTC, en ERC-20-token byggd på Ethereum-nätverket och kopplad till Bitcoin. Enligt btconethereum.com finns för närvarande 13 300 BTC tokeniserade via protokollet, värt uppskattningsvis 476 miljoner dollar till dagens priser. Detta representerar 9% av summan av alla inslagna Bitcoin.

Protokollet har just registrerat en milstolpe på 2 miljarder dollar i volym som bearbetats under de senaste sju månaderna.

I en Granskningsrapport för 2020, tillade det att denna volym hade låst över 375 miljoner dollar i kedjekapital, bundit över 50 miljoner REN-token med 1 500 noder och betalat nästan 2 miljoner dollar i avgifter till dessa noder. Det tillade;

”De tvärkedjiga tillgångarna som flyttas mellan kedjor av RenVM har också sett bred användning i olika DeFi-applikationer, inklusive Kurva, KeeperDAO, MyEtherWallet och DeFi Bridge. ”

Under det första kvartalet 2021 planerar Ren-utvecklingsteamet att lansera sin RenVM Sub-Zero 0.3.0-alfa-versionuppgradering till sitt testnät. En grupp av nodoperatörer som inom Ren-community kallas “Greycore” kommer i slutändan att driva nätverket när det går live till mainnet.

Nästa fas i Ren färdplan är “Zero”, vilket är mognadsfasen för RenVM när den kommer att bli helt decentraliserad.

REN-prisuppdatering

REN-token ökar med 7,9% på dagen, handel till $ 0,364 i skrivande stund. Det nådde sin topp i början av september 2020 under DeFi-bommen när den nådde strax under 0,60 dollar.

Under de senaste sju dagarna har REN gjort 18% och de senaste trettio dagarna, cirka 37%. Sedan samma tid förra året har token gjort hela 750%, och det kan mycket väl gå högre när projektet utvecklas och DeFi fortsätter att växa.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link