Vi har hört de senaste månaderna hur NFT: er (icke-fungibla tokens) blev mycket populära. Tweets, konst och kryptokatter säljs som NFT för mycket höga priser. Blockchain-domäner spelar också en viktig roll i denna revolution av tokens.

RIF Name Service (RNS) används för närvarande i hela RIF-ekosystemet, inklusive RIF-betalningar, RIF-lagring och RIF-kommunikation. RNS gör det möjligt för blockchain-adresser till olika nätverk att läsas av människor.

RNS-domäner kan också enkelt bli tokeniserade, sålda och utbytta. Detta möjliggör ett brett utbud av möjligheter för personer som har RNS-domäner och underdomäner kopplade till sina kryptokurrencyadresser.

Vad är RNS-domäner?

Hantering av blockchain-adresser är vanligtvis en svår uppgift. Vi hanterar mycket värdefulla data i ett format som vanligtvis inte är mänskligt vänligt. Vi måste faktiskt se till att adresserna vi använder kopieras korrekt och klistras in varje gång vi vill göra en betalning.

Med RNS-domäner är det möjligt att förenkla denna process genom att använda ett alias. På detta sätt minskar sannolikheten för att göra fel när du använder digitala tillgångar massivt. Dessutom ger denna lösning en bättre användarupplevelse. Allt fungerar dock på RSK blockchain.

Således, blockchain-domäner blir alltmer användbara för hantering av digitala tillgångar. Dessutom, med lösningar som RIF Marketplace, kan individer hantera sina domäner på ett snabbt och mycket enkelt sätt, vilket minskar eventuell friktion som kan finnas för icke-tekniska användare.

Vad är NFT?

Som vi nämnde tidigare är NFT: er icke-fungibla tokens som representerar fysiska eller digitala saker eller tillgångar. Till exempel kan en NFT representera konst, digitala samlarföremål eller till och med blockchain-domäner. Under de senaste dagarna har även tweets sålts som NFT.

Jämfört med Bitcoin (BTC) eller andra kryptovalutor är NFT-filer icke-fungibla. Det betyder att de är unika och att det inte finns samma tillgångar som den du äger. Digital konst är den enklaste och enklaste representationen av NFT.

De mest populära NFT: erna har sålts med CryptoKitties-plattformen. Tillbaka under 2017 med kryptotjurkörningen började användare köpa och sälja digitala katter på Ethereum (ETH) blockchain. Dessa katter var ERC-721-tokens som handlades till mycket höga priser.

Hur använder jag RNS Manager från mobilplånböcker?

Nu kan du hantera dina RNS-domäner med en mobil plånbok. Detta är möjligt tack vare det nyligen meddelat integration med rLogin och WalletConnect. Användare kan enkelt registrera sina RNS-domäner från sina mobiltelefoner.

För att göra det kan användare registrera sin RNS-domän från sina smartphones med D’CENT, Defiant, rWallet och andra. På detta sätt får användarna förenklade inloggningsunderdomäner från huvuddomänen.

Dessutom blockchain domän sökning blir enklare än någonsin. Det finns ingen begränsning av versaler och inget behov av att låsa upp plånboken förrän det sista steget i processen. Detta kan vara en liten UX-förbättring men det är verkligen en mycket viktig sak när det gäller förenkling.

Nu behöver användare som vill söka efter sin blockchain-domän inte fokusera på stora bokstäver. De kan använda hela namnet och domänen kommer att visas. Dessutom finns det också en enorm förbättring när det gäller att låsa upp plånboken.

Tidigare var användarna tvungna att installera en webbplånbok innan de förstod detaljerna för varje domän. Detta skapade några problem för användare som inte visste hur de skulle hantera dessa domäner eller till och med kryptoplånböcker. Med den nya förbättringen kan icke-kryptoanvändare och oerfarna intresserade individer titta på pris, år och olika tillgängliga alternativ.

Detta är dock inte allt, det finns många förbättringar på väg. Några av dem inkluderar ett bättre gränssnitt, trevligare inloggning och popup-konton med mera.

RNS som NFT: er

Som vi nämnde tidigare befinner vi oss i en period på kryptovaluta- och blockchainmarknaderna där NFT: er blev ett hett ämne. RNS-domäner anses vara NFT: er. Faktum är att de alltid var där, men med den senaste hypen kring NFT-användare började användarna ge dem värde.

Användare kan använda sina RNS-domäner för att ta emot digitala tillgångar, tokens eller till och med NFT. På det här sättet kan andra tredjepartsföretag, användare och företag få din information och data i några få enkla steg. Allt stöds och skyddas av blockchain-teknik.

Du kan enkelt byta din RNS med hjälp av RIF-marknaden. Du kan skapa, hantera och äga din information och även utbyta dina domännamn. Det är upp till dig hur du använder domänerna och vad du gör med dem. Faktum är att dessa blockchain-domäner kan användas som traditionella NFT och överföra äganderätten.

Det är också värt att nämna att alla domäner som skapas med FIFS-registrator eller som har migrerats med auktion över migreringsformulär är ERC-721-kompatibla. ERC-721-tokens är unika och icke-fungibla tokens som körs på Ethereum-nätverket.Source link