Brad Garlinghouse, VD för Ripple, har tagit sig till Twitter för att ta itu med några frågor rörande rättegången från USA: s Securities and Exchange Commission (SEC).

Brad Garlinghouse avslöjade att hans företag har haft misslyckade försök att lösa en rättegång för värdepappersöverträdelser med SEC. Han pratade också om det “reglerande kaoset” kring kryptorummet.

I en nyligen Twitter-trådsa Ripple VD att han skulle vilja ta itu med vad han kallade “5 viktiga frågor.” Han gav också ett starkt förnekande av SEC: s obevisade anklagelser. Han hävdade också att Ripple Labs fortfarande upprätthåller “den högra sidan av fakta och historia.”

Om SEC-stämningen mot krusning

I december 2020 överlämnade SEC en rättegång mot Ripple och dess grundare (Brad Garlinghouse och Chris Larsen) över försäljningen av XRP. Rättegången på 1,38 miljarder dollar mot Ripple berodde på att SEC kategoriserade sin försäljning av XRP som att sälja en oregistrerad säkerhet. På grund av stämningen har mer än 25 plattformar endera avnoterad eller avstängd handel av symbolen. Sådana plattformar inkluderar Coinbase, OkCoin, Bittrex och Bitstamp.

Samtidigt som han gav information om stämningen påpekade Garlinghouse att upp till 95% av XRP handlas utanför USA. Han påpekade att symbolen var en av de mest likvida digitala tillgångarna i världen. Han uppgav dock inte om Ripple någonsin betalat för byten för att lista XRP.

Speciellt hänvisar Garlinghouse till XRP som en öppen källkod och decentraliserad token. Därför hävdar han att Ripple inte har någon kontroll över var XRP listas eller vem som äger det. Som ett resultat kunde han inte berätta för samhället när symbolen skulle återfördelas på börserna där den avlistades.

Kommentera bristen på förlikning mellan Ripple och SEC, VD påpekade att han inte kan gå in i detaljer. Men han fortsatte med att säga att de försökte och kommer att “fortsätta att pröva med den nya administrationen – för att lösa detta på ett sätt så att XRP-samhället kan fortsätta att förnya, konsumenterna skyddas och ordnade marknader bevaras.”

Mer information

De Krusning VD hävdade också att företaget har uttryckt besvikelse över Tetragon, en av deras största investerare, som lämnade in en rättegång som försöker få Ripples tillgångar frysta tills Ripple löser in serie C-preferensaktier som innehas av Tetragon. Men Garlinghouse hävdade att andra investerare fortfarande har förtroende för företaget.

Dessutom påpekade Garlinghouse att Ripple arbetar för att svara på SEC: s rättegång. Han konstaterar att den rättsliga processen är långsam men att det händer mycket bakom kulisserna. Människor kan förvänta sig ett lagligt svar till SEC inom några veckor.

Innan nu, Ripple meddelat lanseringen av sin utlåningsprodukt – “Line of Credit.” Denna produkt skapades för att ge kunderna tillgång till kapital på begäran och utföra gränsöverskridande betalningar med XRP.

Dessutom avslöjade Ripple information om sin XRP-fokuserade plattform, Xumm, i maj förra året. De kallade det en möjlighet för användare att vara sin egen bank.

Från tidpunkten för publicering, XRP pris var 0,300504 US $ med en handelsvolym dygnet runt 7,319,449,977 US $. XRP-priset ökade också med 10,8% under det senaste dygnet. Den har en cirkulerande tillgång på 45,5 miljarder XRP-mynt och en maximal tillgång på 100 miljarder. Upbit är också den nuvarande mest aktiva handeln med XRP.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link