Secret DeFi har meddelat lanseringsdetaljerna för den inhemska styrningstoken – SEFI – för sitt nätverk som fokuserar på integritet för decentraliserad finansiering (DeFi). SEFI kommer att lanseras den 31 mars 2021.

Tillkännager lanseringsdatum för Secret DeFi-token (SEFI) via en tjänsteman blogginlägg, noterade nätverket att token kommer att göra det möjligt för användare att styra delar av Secret DeFi-ekosystemet på ett decentraliserat sätt.

Enligt tillkännagivandet, när SEFI-token en gång lanserades, kommer den att fokusera på styrningen av SecretSwap, det första korskedjiga, front-running resistenta decentraliserade börs. SecretSwap lanserades på Secret Network mainnet redan i februari.

Dessutom kan protokoll noterade att den förväntade token kommer att skilja sig från SCRT, den redan existerande Secret Network-token. SCRT används för närvarande för alla nätverksavgifter, staking och kedjestyrning av protokollet. Secret Network förklarade att SCRT huvudsakligen är för styrning av Secret Network och inte för applikationer som bygger på nätverket. Detta förhållande mellan SCRT och Secret Network är som förhållandet mellan ETH och Ethereum.

I en fråga som liknar Ethereum med ERC-20-tokens (en fungibel tokenstandard för Ethereum), har Secret Network hemliga tokens (SNIP-20-tokens som är en fungibel token-standard för plattformen). Resultatet är att hemliga tokens är mångsidiga genom att de kan representera många olika typer av tillgångar och ha olika typer av funktioner, precis som ERC-20-tokens.

Det är också viktigt att notera att SCRT-token i sig inte är ett sekretessmynt (dess användning är transparent i kedjan) men hemliga tokens är sekretessbevarande. SecretSwap använder också SNIP-20 hemlig tokenstandard och Secret Ethereum bridge.

Tillkännagivandet konstaterar att SEFI är en hemlig symbol på Hemligt nätverk som också överbryggas till Ethereum. I grund och botten liknar SEFI-token SUSHI för SushiSwap och UNI för Uniswap.

SEFI använder

Den grundläggande användningen av SEFI är att låta användare styra områden i det hemliga DeFi-ekosystemet på ett decentraliserat sätt. Olika aspekter som samhället kan använda SEFI-token för att styra inkluderar att spendera SEFI-utvecklingspoolen och introducera ytterligare produkter i Secret Finance som använder SEFI-token.

Andra styrbara aspekter som SEFI-token kan användas för är att gå med i andra samhällen (såsom att möjliggöra gemensamma program för likviditetsbrytning), bestämma de pooler som är berättigade till användarbelöningar och betala SecretSwap-avgifter.

SEFI Distribution

Tillkännagivandet avslöjade vidare att Secret DeFi-token (SEFI) skulle distribueras på ett rättvist och brett sätt till befintliga SecretSwap-användare, liksom till andra framstående samhällen över Ethereum och Secret Network.

De protokoll noterade att distributionen kommer att baseras på tidigare aktiviteter och senaste ögonblicksbilder som är kuraterade av medlemmar i det hemliga samhället. Ögonblicksbilderna tas vid oanmälda tider för att säkerställa att det inte finns något spel för token-distributionen.

10% av SEFI-tokens delas ut vid lanseringen. När det gäller de återstående 90% kommer dessa tokens att fördelas över en period av fyra år. Belöningarna kommer att halveras varje år.

Protokollet noterade att SEFI efter lanseringen också kommer att tilldelas belöningar för att tillhandahålla likviditet och transaktionsvolym på SecretSwap. Token skulle också användas för att tillhandahålla likviditet till WSCRT- och SEFI-pooler på andra DEX-sedlar i andra kedjor, såsom Uniswap och SushiSwap.

Reagerar på tillkännagivandet via hans officiella Twitter konto, Secret Stiftels verkställande direktör och ordförande, Tor Bair, sade: “Applikationsskiktet på Secret Network växer nu helt ut.”

Enligt honom “Programmerbar integritet för #DeFi, #NFT och mer. Allt säkrat med det enda lager 1 blockchain med integritetsbevarande smarta kontrakt. Håll dig uppdaterad 🤫. ”

SCRT-pris

I skrivande stund, Secret (SCRT) har sjunkit med 4,9% under det senaste dygnet. Token handlades till $ 3,02, med en börsvärde på $ 211,383,367 och en 24-timmars handelsvolym på $ 3,054,456. SCRT har för närvarande en tillgång på 69,7 miljoner mynt och en maximal tillgång på 179,3 miljoner mynt.

Under tiden, Inslagen hemlighet (WSCRT) priset har steg upp med 29,7% under de senaste 30 dagarna och handlas för närvarande till 2,98 $.

För en mer ingående granskning av SecretSwap och för att ta reda på hur man byter hemliga tokens privat, kolla in Altcoin Buzz recension.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link