Spännande uppdateringar finns i överflöd när Secret Network avslöjar detaljer om sina hemliga NFT: er samt slutförandet av dess referensimplementering för sin SNIP721 Secret NFT-standard. Den här artikeln täcker detaljer om nya uppdateringar på sekretessfokuserad plattform Secret Network, dess hemliga NFT och Secret Grant.

Secret Network NFT är sekretessfokuserade icke-fungibla tokens byggda på Secret Network (SCRT). I linje med lanseringen av dess hemliga bidrag har plattformen också slutfört referensimplementeringen för SNIP721. Enligt en tjänsteman blogginlägg, är det viktigt att notera att SNIP721 är en hemlig NFT-standard.

Dess slutförande är ett intyg om det integritetsfokuserade nätverkets förmåga att säkerställa programmerbar integritet samt underlätta utbyggnaden av det digitala icke-fungibla tokens (NFT) utrymme. Secret Network’s Secret NFT förväntas ge liv till många spännande användningsfall på flera områden, inklusive konst och spel.

Betydelsen av hemliga NFT: er

Digitala icke-fungibla tokens har varit en viktig fokuspunkt för det hemliga ekosystemet sedan starten. SNIP-20 fungibla tokens driver för närvarande Hemlig DeFi ekosystem, inklusive SecretSwap. Därför gör det möjligt för användare att konvertera sina digitala tillgångar till sekretessbevarande. Dessa privata tokens kan sedan användas på det hemliga ekosystemet samt dess DeFi-applikationer (dApps). Programmerbar integritet är en viktig funktion både för NFT och decentraliserat ekonomi (DeFi). Hemliga NFT: er skapar fantastiska möjligheter för hemliga appar som liknar de funktioner som SNIP-20 erbjuder i Secret DeFi-ekosystemet.

Det finns två huvudfunktioner som skiljer hemliga NFT: er från andra NFT: er inom den digitala tillgångssfären. Dessa funktioner inkluderar:

  1. Privat ägande – NFT är unika och anmärkningsvärda och gör detaljer om sina ägare tillgängliga för nästan alla. Att underlätta privat ägande av NFT är en viktig funktion, särskilt om ägare vill förbli privata. Med Secret kommer NFT-transaktioner och NFT-ägarinformation inte längre att vara tillgängliga för allmänheten som standard.
  2. Privata metadata – Förutom offentliga metadata har hemliga NFT: er också en valfri privat metadatakolumn. Ett exempel på den här kolumnen är en användare som äger spelkort som har offentliga förmågor, samtidigt som de har vissa förmågor som förblir dolda. NFT-konstskapare kan också välja att antingen skapa en miniatyr eller en vattenstämpelversion av konsten som är tillgänglig för allmänheten. Gör det möjligt för användare att kunna se det konstverk som de ska köpa samtidigt som den icke-vattenmärkta versionen skyddas i alternativet privata metadata.
Programmerbar integritet och hemliga NFT: er

På grund av dess programmerbara integritet, Hemligt nätverk NFT-skapare har flera spännande alternativ att välja mellan när de skapar sina NFT. De kan avgöra om NFT ska vara privat eller offentligt, om den ska ha förseglat metadata eller inte, och om den förseglade metadata förblir privat efter att ha släppts. NFT-skapare kan också välja om en minter kan ändra metadata för NFT.

Baedrik, mottagaren av Secret Grant och hjärnan bakom Secret NFT-referensimplementering, har gjort det möjligt för intresserade Secret Network-användare att skapa sina egna Secret NFTs och applikationer. I linje med detta har Secret Network skapat flera handledning om Figment Learn för att hjälpa intresserade användare på hemliga NFT: er.

Baedrik Secret Heroes

Baedrik och Florian vann nyligen ett hackathonpris för sina hemliga NFT: er som kallas Secret Heroes. Hackathon-evenemanget var ETHGlobal NFT Hack-evenemanget. Intresserade personer måste köpa fyra olika hjältekort och sedan slåss sina kort mot två spelare.

Användare kan också tillämpa för ett hemligt bidrag eftersom det hemliga nätverket har avsatt cirka 50 miljoner dollar för utvecklare.

SCRT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SCRT handel till $ 4,16, med en börsvärde på $288,793,219 och en handelsvolym dygnet runt på $5,605,386.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och kryptovalutautrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link