Crypto-kortföretag Crypto.com har avslöjat planer på att lansera sin kedja. I linje med detta har det genomfört flera testnät som syftar till att säkerställa en sömlös lansering av kedjan.

Crypto.com-kedjan genomgår för närvarande sitt sista torrkörningstest, kallat “Crossfire”, innan det officiella lanseringen av mainnet. Testnätet fokuserar på avsiktligt stresstestning av nätverket, vilket säkerställer att det är praktiskt, effektivt och även kan klara verkliga tryck innan det officiella mainnet-lanseringen.

Enligt en tjänsteman blogginlägg, Crypto.com avslöjade att just detta testnät är ett viktigt riktmärke för dess föreslagna lansering av mainnet. I synnerhet kräver testnätet validatorer för att underlätta en smidig lansering. Intresserade validerare delar CRO, Crypto.com-inbyggd token, till ett värde av 300 000 dollar som incitament.

Innan dess nuvarande lansering av Crossfire-testnät, Crypto.com lanserades dess Croeseid-testnät. Testnätet innehöll en ny kodbas byggd på Cosmos SDK. Intressant nog hade den också över 50 validerare och underlättade mer än 800 000 transaktioner.

I linje med det föreslagna Crossfire-testnätet har Crypto.com efterlyst intresserade användare som vill bli validerare i kedjan.

VD för Crypto.com, Kris Marszalek, avslöjade i en tweet att 750 valideringsansökningar lämnades in under de första 12 timmarna.

Detaljer om Crossfire Testnet-applikationen

Ansökningsperioden kommer att äga rum från 17 december 2020 (13:00 UTC) till 11 januari 2021 (12:59 UTC). Intresserade uppmuntras att ansöka. Det krävs inget minimikrav för att fungera som validerare.

Intresserade behöver helt enkelt ställa in valideringsnoder och hålla dem online. För att tjäna extra belöningar kan användare:

  • Skicka transaktioner till nätverket
  • Delta i förslagsröstning
  • Utför nodklientuppdatering
  • Övervaka och rapportera pålitliga nätverksattacker
  • Tävla med andra validerare för att uppnå en av de 10 mest värdefulla deltagarna (MVP) -positionerna.
Detaljer om tävlingen

Som tidigare nämnts skulle validerare tävla med varandra för att tjäna fler priser. Tävlingsperioden är från 18 januari 2021 (04:00 UTC) till 15 februari 2021 (03:59 UTC).

De 10 mest värdefulla deltagarna (MVP) under validering utses till vinnare av tävlingen.

Validator’s Rewards

Det finns ett antal belöningar som betalas i CRO som validerare kan tjäna under tävlingsperioden. Sådana belöningar inkluderar:

  • Användare som bara uppfyller kraven för uppgiften kan tjäna upp till 1 000 dollar vardera. Detta segment förväntas omfatta 200 vinnare.
  • Nästa är de som deltar i en nätverksuppgradering. De kan tjäna $ 150 vardera. Sammantaget kan det vara upp till 200 vinnare, var och en tjänar $ 150.
  • Jackpotvinnare för att tjäna upp till $ 10.000.
  • För nätverksattackdelning, fel osv. Ska deltagare dela $ 50.000.
  • MVP-pris – hela 13 000 dollar fördelat på de 10 bästa validerarna (MVP).

Deltagarna uppmanas att bjuda in vänner att delta i Crossfire torrkörnings testnät.

Observera att Crypto.com förbehåller sig ensam rätten att ändra registreringsvillkoren och hela tävlingen.

Crypto.com DeFi Tjäna

Användare kan nu tjäna avkastning på sina DeFi-tokens efter lanseringen av Crypto.com DeFi Earn. Det nyligen lanserades DeFi-plattformen gör det möjligt för användare att öka sina intäkter medan de fortfarande har fullständig kontroll över sina medel.

I synnerhet underlättas denna funktion av Compound. Användare kan enkelt sätta in sina pengar i Compound med hjälp av en integrering i appen. För närvarande finns det ingen minimitid för att använda Crypto.com DeFi Earn-funktionen. Enkelt uttryckt kan användare ta ut sina pengar och räntor när som helst.

Crypto.coms integration med Compound ger användarna tillgång till nio olika DeFi tokens, nämligen: BAT, COMP, DAI, ETH, UNI, USDC, USDT, WBTC och ZRX. Planer finns för att lägga till fler DeFi-tokens inom kort.

Crypto.com är också känt för sitt fokus på regelefterlevnad. Det nyligen erhållits två licenser på Malta och fick också klartecken till erbjudande kryptokort i Australien.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen är CRO-tokens handel till $ 0,060177, med ett börsvärde på $ 1 341 882 313 och en handelsvolym 24 timmar på 88 470 964 dollar.

Ta reda på mer om Crypto.com på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link