Populärt delningsekosystem ShareRing har publicerat sitt nyhetsbrev för februari 2021 som beskriver alla dess aktiviteter under månaden. Delningsekosystemet spelade in flera spännande uppdateringar, allt från dess VD som deltog i ett regeringsmöte i Brisbane till lanseringen av sin app.

ShareRing (SHR) är välkänt inom kryptovaluta- och blockchain-sfären som en pionjär inom delningsutrymmet. Plattformen ser ut att helt revolutionera delningsekosystemet med flera av dess projekt, alla byggda på decentraliserad teknik. Några av dessa projekt inkluderar ShareLedger, ShareRingID, ShareRing Shop och försäkring. Intressant har plattformen också avslöjat planer för lansera ett öppet pass. Det nyligen publicerade nyhetsbrevet i februari innehöll viktiga detaljer som företagets senaste partnerskap, teknikuppdateringar, produktuppdateringar etc.

Stora uppdateringar

Topplistan över händelserna i nyhetsbrevet i februari är ShareRings VD Tim Bos som deltar i ett regeringsmöte i Brisbane. Detta evenemang ägde rum den 1 februari 2021 och viktiga aspekter och funktioner i delningsekosystemet delades i Brisbane. En viktig aspekt av mötet var diskussionen kring användningen av ShareRing ID Vaccine e-Certificate.

Ett andra möte ägde också nyligen rum den 10 mars som involverade Australiens vice premiärminister Josh Frydenberg, Terry Young och flera andra deltagare. Diskussionerna handlade också huvudsakligen om covid-19, ekonomin och Frydenbergs uppfattning om kryptovaluta.

Tekniska uppdateringar

Enligt blogginlägg, började ShareRing-teamet att testa ShareLedger blockchain den 17 februari 2021. Testen innebar att flera av nätverkets noder kopplades bort och “fängslades”. Detta är ett försök att förbereda sig för delningsplattformens stora uppdatering som förväntas ske om några veckors tid.

Delningsekosystemet släppte också sin app till utvalda samhällsmedlemmar och partners. ShareRing-apputgåvan ägde rum i två faser. Den första (SHR-appversion 1) var den 12 februari 2021, medan den andra uppdateringen (SHR-appversion 2) ägde rum den 22 februari 2021.

Partnerskapsuppdatering

Delningsekosystemet ingick flera strategiska partnerskap i februari. Några av dem inkluderar:

  • ShareRing (SHR) och Alphabit samarbetade för att starta insättning på LaunchPool. Detta partnerskap ägde rum den 15 februari.
  • ShareRing också nyligen samarbetade med KardiaChain. För att fira detta partnerskap, båda lanserades en virtuell skattjakt. Användare har möjlighet att tjäna några av de $ 1000 i SHR och KAI på spel.

Intressant är att ShareRing native token – SHR – också gick live på Australiens Coinspot-kryptobörs. Enligt tillkännagivandet den 24 februari kan australiensiska medborgare nu köpa, sälja, handla och byta SHR mot andra tokens.

Nya inkluderingar

Delningsplattformen anställde nyligen en ny PR-chef. Chefen började arbeta den 1 mars 2021.

App-grafik

ShareRing, i sitt nyhetsbrev i februari, släppte flera grafik som lyfter fram fördelarna med sin app. Dessa bilder inkluderar:

  1. Resa grafik – Visar hur appen hjälper användare att njuta av färdfria resor genom att integrera alla funktioner som behövs för att underlätta sömlösa resor i en enda app med förstklassig säkerhet.
  2. Hotellbokningsgrafik – Visar hur appen tar hotellbokningar till en helt ny nivå. Den kommer med viktiga funktioner som flexibla betalningar, snabb incheckning, förstklassig säkerhet baserad på blockchain-teknik och en bokningsprocess med ett klick.
SHR-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SHR handel till 0,04369171 US $, med ett börsvärde på 105 222 634 US $ och en handelsvolym 24 timmar på 4 271 759 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link