Den världsberömda reseplattformen Rakuten har ingått ett strategiskt partnerskap med decentraliserat delningsekosystem ShareRing.

Rakuten, med sitt stora lager av över 200 000 hyror och 600 000 hotell, kommer nu att finnas tillgängligt på delningsplattformen ShareRing (SHR) via sin ShareLedger-teknik. Detta partnerskap underlättar enkel bokning av hotell eller hyresfastigheter på Rakuten-plattformen för alla med ShareRings API. Bokningar blir också billigare och snabbare med innovativa funktioner som ShareLedger och ShareRing ID.

Rakuten Travel är ett dotterbolag till den japanska teknikjätten, Rakuten Group. Gruppen kan skryta med innovativa och banbrytande lösningar inom toppfält som e-handel och resor. Dess inflytande stoppar inte i Japan eftersom det sträcker sig över hela världen. Partnerskapet med ShareRing är ett viktigt tillskott till plattformen. En viktig attraktionspunkt för Rakuten är ShareRings nyligen lanserade universella ID – ShareRing ID.

ShareRing Tech är öppen för alla

På tal om meddelande, VD för Rakuten Travel, Josh Ziegler, avslöjade att han var upphetsad av partnerskapet. Enligt hans ord är ShareRing “en av världens största reseleverantörer.” Han tillade vidare att plattformen har över en miljard användare över hela världen. Partnerskapet med delningsplattformen kommer att ge Rakuten-användare förstklassig säkerhet bland flera andra viktiga fördelar.

ShareRing (SHR) samarbetar med Rakuten Travel

VD för ShareRing, Tim Bos, bekräftade dessutom partnerskapet. I linje med detta kastade han mer ljus över hur hela ShareRing-ekosystemet fungerar. Användare på delningsplattformen, eller någon av dess samarbetsplattformsappar, kommer att ha flera viktiga fördelar. Fördelar som betalningssäkerhet, bokningstjänst i realtid, bedrägeriskydd, decentralisering och övergripande datasäkerhet. Detta är enbart ett stort incitament för användare på plattformen.

Denna innovativa teknik är dock inte bara tillgänglig för ShareRing-appen. Delningsplattformen har öppnat sina dörrar brett för sömlös integration och “vitmärkning.” Detta betyder helt enkelt att alla intresserade reseföretag eller projekt kan använda sig av ShareRings API. Detta är exakt grunden för partnerskapet med Rakuten Travel.

Andra ShareRing-uppdateringar

Förutom ShareLedger och ShareRing ID har delningsekosystemet flera andra funktioner. Några av dem inkluderar e-Visa, COVID-19 pass, ShareRing Shop, försäkring, Tokenomics, etc.

Intressant, delningsplattformen nyligen meddelat modernisering av protokollet för att göra det möjligt att utföra uppgraderade tjänster. Det finns också förutsägelser av en ökning av ShareRings native token (SHR) -pris. Plattformen har också släppt detaljer om sin färdplan, inklusive den schemalagda lanseringen av sin app nästa månad. Andra färdplanuppdateringar inkluderar lanseringen av dess e-visum, SHR-satsning, ShareRing ID och plånboksfunktionalitet, lanseringen av en inbyggd 3-vägs token swap och flera andra uppdateringar.

Delningsekosystemet har också expanderat sitt team med mer strategiska partnerskap.

SHR-pris

I skrivande stund var ShareRing (SHR) handel till $ 0,02555869, med ett börsvärde på $ 60,784,175 och en 24-timmars handelsvolym på $ 5,654,663.

Ta reda på mer om detta innovativa delningsekosystem på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link