Shiba Inu (SHIB) fortsätter att överraska hela kryptomarknaden när den virtuella valutan närmar sig de 10 största digitala tillgångarna. Under de senaste sju dagarna kunde SHIB stiga med 41% och nå ett pris per mynt på $ 0.00003668. SHIB har varit en av de bästa investeringarna bland de bästa kryptovalutorna under 2021. Det är bara en tidsfråga att förstå hur långt detta mynt kan röra sig.

Shiba Inu (SHIB) kommer närmare topp 10

Shiba Inu har visat styrka under de senaste veckorna då det blev en av de största vinnarna på kryptovalutamarknaden. Detta visar att det finns ett starkt intresse för denna digitala valuta som har många liknande saker Dogecoin (DOGE).

En av frågorna som många analytiker har för närvarande är relaterad till om denna virtuella valuta skulle kunna överträffa DOGEs marknadsvärdering. Enligt uppgifter från CoinGecko har Shiba Inu nu en marknadsvärdering på 18 miljarder dollar jämfört med 32 miljarder dollar för DOGE.

Även om det fortfarande finns en skillnad på 14 miljarder dollar mellan dessa två virtuella valutor, har marknaden många gånger sett stora rörelser på några dagar. Det är därför många investerare är glada över vad som kan hända med denna virtuella valuta under de kommande dagarna och veckorna.

Det är mycket viktigt att förstå om Bitcoins expansion och tillväxt på marknaden skulle låta SHIB fortsätta växa ytterligare. Det är dock värt att nämna att många investerare tror att SHIB kan nå $ 1 i framtiden. Detta är högst osannolikt eftersom det skulle kräva att SHIB växer med över 2,7 miljoner procent.

Så innan du investerar i Shiba Inu kan det vara ett stort misstag att tänka på att detta mynt så småningom skulle kunna nå $1, eftersom detta är mycket osannolikt. Även om många investerare lyckades göra stora vinster med SHIB i år, är det också viktigt att veta att vi bör vara försiktiga innan vi investerar i dessa typer av virtuella valutor eftersom en korrigering kan ske inom en snar framtid.

Låt oss inte glömma att DOGE var på väg mot $1 per mynt och det slutade slutligen nära $0,73. Detta visar att det kunde ha varit en mycket bra möjlighet att investera i SHIB, vi bör nu vara försiktiga och analysera om den virtuella valutan kan fortsätta att flytta högre. Detta skulle i hög grad bero på att hela kryptomarknaden når nya toppar i framtiden.Source link