London, Storbritannien, 8 november 2021, Chainwire

Smart Inu, den enda verifierade och granskade smarta kontraktsinvesteringsplattformen på Binance Smart Chain-nätverket (BSC), har introducerat sin innovativa investeringslösning som gör det lättare för användare att börja investera i kryptotillgångar på BSC.

Binance Smart Chain har sett en explosiv tillväxt i utvecklar- och användaraktivitet sedan lanseringen i september 2020. Den hanterar över tio miljoner transaktioner en dag. Smart Inu tror att smarta kontrakt är framtiden för kryptoinvesteringar och BSC är den rätta blockkedjan för att driva massadoption.

Genom att använda smarta kontrakt syftar Smart Inu till att eliminera riskerna som investerare möter i kryptoindustrin, inklusive token-bedrägerier, mattdrag, brist på likviditet, extrem volatilitet och oärliga utvecklare. Eftersom dess lösningsbaserade struktur inte kräver marknadsvolatilitet, är användarnas tokens och potentiella avkastning inte beroende av marknadsprissvängningarna.

Smart Inu erbjuder ett datoriserat transaktionsprotokoll som automatiskt implementerar villkoren i ett kontrakt mellan två parter. I likhet med det gemensamma kontraktet måste båda användarna på plattformen definiera reglerna och villkoren för engagemang under transaktioner. Vid initiering av det smarta kontraktet, fungerar det som designat med noll möjlighet att ändra de förutbestämda villkoren.

Smart Inu är ett samhällsdrivet projekt, vilket innebär att samhället kommer att rösta om projektets framtid. Plattformen med sin innovativa investeringslösning syftar till att erbjuda investerare förutsägbar avkastning. Användare måste äga BNB-token, minst 0,01 BNB, för att börja investera.

Om Smart Inu

Smart Inu har sitt huvudkontor i Storbritannien och är en Binance Smart Chain-baserad investeringsplattform som använder smarta kontrakt för att göra kryptoinvesteringar enklare och säkrare för investerare. Dess smarta avtalsbaserade investeringslösning tar bort risken för bl.a. token-bedrägerier och mattdrag. Smart Inu syftar till att förändra hur människor uppfattar investeringar och handel i kryptorymden.

Håll utkik: Hemsida | Telegram | Twitter

Kontakter

Source link