Los Angeles, Kalifornien, 17 december 2021, Chainwire

De Sneaky Vampire Syndicate (SVS), ett oerhört framgångsrikt oberoende NFT-projekt, är stolta över att meddela att det har samarbetat med Paramount Pictures och Spyglass Media Groups Skrika. Detta samarbete är det första i sitt slag. Inget annat NFT-projekt har någonsin samarbetat med en större filmrelease.

SVS och skräckfilmen samarbetar för marknadsföringen av den senaste filmen i Skrika franchise – inför lanseringen den 14 januari 2022 och för att ge verkliga fördelar till samhället. SVS-teamet lägger hela tiden till så mycket nytta som möjligt för att överbrygga gapet mellan NFT-utrymmet och mainstream-media.

Den kommande Skrika filmstjärnor Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, med Courteney Cox, David Arquette och Neve Campbell.

Från och med den 17 december kommer SVS att hålla en fankonsttävling fram tills Blood Raffle Entry Period börjar den 4 januari. Tävlingen kommer att uppmuntra både SVS och Skrika gemenskaper att lägga upp sin egen fankonst påverkad av samarbetet med den officiella kreativa tillgången som släpptes som inspiration.

Under hela tävlingen kommer både SVS och @ScreamMovies sociala plattformar att interagera och engagera sig med dessa bidrag.

Anmälningsperioden för blodlotteriet är mellan 4-10 januari 2022. Det är då den nya Skrika filmen kommer att tilldela flera par biljetter till sina avancerade visningar över hela Nordamerika för SVS-innehavare.

SVS-innehavarna kommer att kunna delta i en utlottning med hjälp av $BLOOD utility token för chansen att vinna antingen ett par biljetter till de avancerade visningarna, en begränsad utskrift (av 500) av den kreativa tillgången som släpptes den 16 december, eller en fribiljett till filmen. Innehavare får tre $BLOOD-tokens dagligen när de satsar sina NFTs.

Även om de avancerade visningarna och gratisbiljetterna kommer att vara exklusiva för USA, kommer SVS-innehavare över hela världen att kunna ta emot det begränsade trycket när de vinner.

Förhandsvisningar kommer att ske några dagar före den globala releasen. Visningar kommer att äga rum på utvalda marknader, med ett antal platser reserverade exklusivt för SVS-innehavare. Vinnare som deltar i visningar kommer också att få en gåva, innehållande olika Scream- och SVS-märkta varor och samlarföremål.

Om Sneaky Vampire Syndicate

The Sneaky Vampire Syndicate (SVS) är ett oberoende NFT-projekt som består av 8 888 vampyrer. Skapat av den tidigare Bored Ape Yacht Club-konstnären Migwashere, varje vampyr är unik, handritad med sina egna egenskaper och uttryck. Från början har SVS-teamet fortsatt sin vision om ständig innovation, gemenskapsbyggande och att göra alla aspekter av projektet så rättvisa som möjligt.

Om Paramount Pictures Corporation

Paramount Pictures Corporation (PPC), en global producent och distributör av filmad underhållning, är en enhet av ViacomCBS (NASDAQ: VIAC; VIACA), ett ledande innehållsföretag med framstående och respekterade varumärken inom film, tv och digital underhållning. Paramount kontrollerar en samling av några av de mest kraftfulla varumärkena inom filmad underhållning, inklusive Paramount Pictures, Paramount Animation och Paramount Players. PPC-verksamheten inkluderar även Paramount Home Entertainment, Paramount Pictures International, Paramount Licensing Inc. och Paramount Studio Group.

Om Spyglass Media Group, LLC

Spyglass Media Group, LLC är ett globalt premiuminnehållsföretag, som leds av Gary Barber, fokuserat på att utveckla, producera, finansiera och distribuera filmer och tv-program över alla plattformar för publik över hela världen. Företaget har också strategiskt stöd från Lantern Capital Partners, Lionsgate, Warner Bros., Eagle Pictures och Cineworld Group.

Mediakontakt: Sartaj Sandhu, [email protected]

KontakterSource link