Valais, Schweiz, 1 december 2021,

Solajump, världens första play-to-win kortspel baserat på Solana blockchain, är stolta över att få tillbaka det roliga med klassiska korta spel. Utvecklad av Kokeshi Academy Nerd 148 Studios, använder den NFTs för att revolutionera världen av kortspel med sin play-to-win-modell.

Korta spel är roliga, lätta att spela och lätta att komma in i. Men speldesigners som kom med Pong, Tetris, Arkanoid, Pac-Man och andra stora hits fick nöja sig med datorernas begränsade kraft tidigare. Datorkraft är inte längre ett problem för spelare, och låser upp dörrarna till en rikare och mer engagerande upplevelse.

Visuellt tilltalande och roligt att spela, Solajump bygger på nyckelprinciperna för Doodle Jump. Spelarens mål är att hoppa högre och högre genom att studsa från plattformar som är slumpmässigt placerade i 2D-utrymmet. Ju längre du går, desto sällsynta blir plattformarna, och därför desto högre är risken att ett spel är över.

Med Solajump är spelarens syfte inte bara att uppnå högsta poäng utan också att vinna. Spelare kan komma åt spelet genom att äga en Solajumper NFT, som tillåter dem att tävla i turneringar som erbjuder betydande belöningar för vinnarna.

Den första prägeln av 10 000 algoritmiskt genererade Solajumper NFT kommer att äga rum med start från december. För att delta måste spelare få en av de 10 000 Solajumper NFT:erna, var och en prissatt till 1 SOL, under december.

Att äga NFT ger spelare rätt till många förmåner och bonusar som 10 chanser att nå förstaplatsen i Genesis-turneringen. I slutet kommer spelare med de bästa poängen att vinna femsiffriga belöningar, där den ultimata vinnaren får mer än $30 000. Efter Genesis-turneringen kan spelare välja att handla sina NFTs på andrahandsmarknaden eller behålla den och delta i de månatliga turneringarna.

“SOLAJUMP är resultatet av partnerskapet mellan 2 studios, NERD148 och KOKESHI ACADEMY. Idén är att förse defi-ekosystemet med nya verktyg för NFT och lek att tjäna. Solajump är början på en era för mini arkadspel kopplade till NFTs”, säger Jeff Meguir, VD för SolaJump.

De månatliga turneringarna startar från och med januari 2022, där de bästa spelarna delar på en prispott värd 100 SOL. Kokeshi Academy Studios kommer att lansera “Jump Coin” i februari 2022 för att tillåta spelare att satsa i privata turneringar och PVP-läget, som kommer att lanseras i mars 2022. Det kommer att göra det möjligt för spelare att vinna NFTs, Jump Coins och många andra priser genom att slå poängen för sin direkta motståndare.

Enligt utvecklarna kommer 20% av de medel som samlas in under mynningen att gå till prispotten “Genesis-turneringen”. Beloppet kommer att läggas till den nuvarande initiala prispotten på 2000 SOL. Ytterligare 20 % av myntbeloppet kommer att tilldelas för alla månatliga turneringar som hålls under hela året. Varje år kommer nya turneringar och NFT-myntningar att hållas för att fortsätta utöka prispotten.

Kokeshi Academy Studios förbereder sig också för att lansera en Solana-baserad arkadspelsinkubator under andra halvan av 2022.

Om Solajump

Utvecklat av Kokeshi Academy och NERD 148 Studios, är Solajump ett roligt och enkelt NFT-spel för att vinna på Solana blockchain. Det syftar till att återuppliva den korta speltrenden och göra det möjligt för spelare att inte bara uppnå högsta poäng utan också vinna.

Förbli uppkopplad: Hemsida | Twitter | Disharmoni |

Kontakter

Source link