Singapore, Singapore, 15 september 2021,

SolRazr, en Solana-driven venture-plattform som nyligen introducerade ett decentraliserat utvecklarekosystem för Solana blockchain, har meddelat att dess Launchpad kommer att gå live den 4 oktober 2021. SolRazrs IDO lanseras också via deras plattform.

SolRazrs inhemska kryptotoken SOLR kommer att erbjudas med målet att säkra 250 000 dollar i kapital. Mängden SOLR -tokens som erbjuds under försäljningen och erbjudandepriset kommer att meddelas några dagar före IDO. Halva eller 50% av IDO-tokens kan låsas upp omedelbart och resterande 50% kommer att fördelas över en 5-månaders tidsram (10% varje månad).

SolRazr har utvecklats för att fungera som “de facto” insamlings- och utvecklingsplattform för projekt som utvecklar mjukvarulösningar på Solana. SolRazr kommer att fokusera på att påskynda utvecklingen av det framväxande decentraliserade ekonomisystemet (DeFi) genom att tillhandahålla ett högpresterande nätverk.

Solana kommer att driva transaktioner på SolRazr för att hjälpa projekt med förvärv av kapital på ett effektivt sätt och också för att hjälpa investerare att göra bidrag till överkomliga försumbara transaktionskostnader, förklarade Sreekanth Kalapur, medgrundare på SolRazr. “SOLR kommer att fungera som en verktygstoken och är central för funktionaliteten i vår Launchpad. Framtida tilldelningar till de kommande IDO: erna på vår plattform kräver att SOLR -tokens satsas. ”

“CryptoDiffer är stolta över att vara Solrazrs mediepartner. Vi planerar att samarbeta nära med Solrazr -teamet för att öka medvetenheten till kryptosamhällen om nya stigande stjärnor i Solana -ekosystemet som kommer direkt från Solrazr -startplattan! ” -Maksym Kyryliuk, medgrundare på CryptoDiffer

“ZBS Capital är stolta över att kunna stödja Solrazr, ett innovativt projekt som erbjuder Launchpad, Accelerator och Developer Tools på Solana. ZBS Capital delar visionen om Solrazr och vi kommer att använda våra resurser för att hitta projekt i ett tidigt skede som syftar till att bygga vidare på Solana och ansluta dem till Solrazr -teamet för framtida samarbete! ” – Vladyslav Skakun verkställande partner på ZBS Capital

En mycket säker, performant och botskyddad plattform

Kalapur har också noterat att plattformen är optimerad för hastighet och att den är billig att använda. Han tillade att det är mycket säkert och botskyddat, vilket ger “rättvisa” och decentraliserade tilldelningar för SolRazr-gemenskapen. Han klargjorde att SolRazr inte bara är en startplatta och att de skapar en plattform med utvecklarverktyg så att alla kan distribuera applikationer på Solana.

SolRazr kommer att ha en unik fördelningsmodell för privatkunder genom att utnyttja icke-svampbara tokens (NFT) på Solana. Det är värt att notera att Solana har uppstått som en allmänt antagen blockchain -plattform för att bygga decentraliserade applikationer. Det är en Proof-of-Stake (PoS) blockchain med en pBFT-härledd konsensusmekanism och 200 noder som fungerar globalt.

Solana kan hantera 50 000 transaktioner per sekund (TPS) på grund av dess samordnade optimeringar. Transaktioner hanteras parallellt av GPU-hårdvara inbyggt, med Solana som den “enda multi-threaded blockchain” i kryptoutrymmet.

Solana ökar i popularitet bland institutionella kunder

Blockchain eller distribuerade ledger tech (DLT) -plattformar och kryptovalutor börjar verkligen bli vanliga med det växande intresset från institutionella investerare, enligt SolRazr grundare Vijay Kalangi. I synnerhet är den europeiska digitala kapitalförvaltaren CoinShares senaste rapport om flöden för digitala tillgångsfonder avslöjar att Solana har blivit en favorit bland stora institutionella aktörer.

Men vi är fortfarande i ett mycket tidigt skede och “inte ens vid 1% av den globala teknikanpassningen i digitala tillgångar och projekt”, erkände Kalangi. Han noterade också att det verkligen har varit anmärkningsvärt att se SolRazr förvandlas till den plattform de har idag. Enligt Kalangio har vi bara börjat “klia på ytan” av vad det omfattande SolRazr -ekosystemet kan på lång sikt.

SolRazr nyligen säkrad 1,5 miljoner dollar i kapital genom en investeringsrunda från Moonrock Capital, Ascensive Assets och Morningstar Ventures. Framstående fonder deltog också i omgången, inklusive Genesis Block Ventures, Divergence, Genblock Capital, CMS Holdings, PANONY och Skynet Trading. Ängelinvesterare som Sam Kazemian från Frax Finance, Leo Cheng från CREAM, Santiago R Santos och Chris McCann bidrog också till rundan.

Jonathan Habicht, företagets Managing Partner, sa att Moonrock Capital är glada att få vara en del av SolRazr -resan. Habicht tillade att SolRazr och dess huvudkomponenter har utvecklats för att hantera “adoptionskritiska” krav i Solana blockchain-ekosystemet. Det är en plattform som har implementerats av erfarna blockchain -proffs.

SolRazr erbjuder avancerade byggare med en lämplig plattform för att säkra kapital och förnya på Solana. Det gör det också lättare för investerare att delta i ekosystemet, säger Oliver Blakely, Manager Partner på Ascensive Assets.

KontakterSource link