Tel Aviv, Israel, 21 oktober 2021,

Spela plattform för att tjäna pengar MonkeyBall har bekräftat avslutningen av den senaste finansieringsomgången, under vilken den lyckades samla in över 3 miljoner dollar från en massa satsnings- och ängelinvesterare.

Deltagare i omgången inkluderar ett sortiment av högprofilerade företag som t.ex. Solana Capital, republik, NFX, iAngels, Longhash, CMS, Hoppa Huvudstad, Youbi, Morningstar Ventures, Banter Capital, Uppstigande tillgångar, MarketAcross, Nodkapital, ZBS Capital, Metaversal, Collider, BFF och 6: e Man Ventures.

“Vi är verkligen glada över att presentera denna fantastiska lista med investerare som stöder MonkeyBall”, entusiastiserade Oren Langberg, plattformens marknadschef.

“Play-to-earn är en spännande och snabbt växande applikation för blockchain och NFT, men det är inte lätt att hitta spel med bra produktionskvalitet. Det första play-to-earn-spelet som verkligen blev mainstream ligger fortfarande i framtiden, och vi jobbar hårt för att inse den framtiden för MonkeyBall. ”

DraftKings Shalom Mckenzie instämde i att “Spela-att-tjäna-spel är en revolution i hur spelare samspelar med den virtuella världen”, förutsäger att “spel och NFT kommer att vara den första riktiga massappellationsapplikationen för blockchain; allt som saknas är att faktiskt göra ett spel som skulle stå högt bland AAA -titlar. Jag tror att Monkey Ball -teamet har vad som krävs för att komma dit. ”

Förutom de ovannämnda VC -företagen inkluderade ängelinvesterare som pantsatte kapital Shalom Meckenzie; Livermore grundare Noam Lanir; IronSource medgrundare Tamir Carmi; grundare från Dafabet; Simplex vd Nimrod Lehavi; eToro medgrundare Yoni Assia; Joe Mccann, Yenwen Feng, Shao-Kang Lee, grundare av Evigt protokoll, och Coti vd Shahaf Bar-Geffen, som kommer att fungera som MonkeyBalls ordförande.

Ett fartfylld arkadfotbollsspel för att tjäna, MonkeyBall ser spelare tävla i spel med lag av apor som är större än livet. Tokens belönas för varje seger, och det finns ytterligare intjäningsmöjligheter för dem som köper arenor och är värd för matcher.

Anmärkningsvärt för sitt höga produktionsvärde och rika spelupplevelse, är MonkeyBall utvecklat på Unity -spelmotorn, vilket innebär att den kan distribueras på både stationär och mobil. Det färgglada spelet är hjärnbarnet till ett team som består av veteraner från både krypto- och spelsektorn.

Gigi Levi från NFX sa: ”Som en tidig investerare i några av de mest framgångsrika mobil-/casual gaming-start-ups i världen har vi på NFX tittat på den blomstrande play-to-earn-marknaden ett tag nu. Vi tror att utrymmet bara kommer att växa, och att vinnarna kommer att vara de lag som kombinerar det bästa av blockchain-kunskap med fantastiska speldesignmöjligheter-som vet hur man använder och förenar det bästa av både blockchain och ” traditionella ”spelsektorer. MonkeyBall är den bästa vi har sett! ‘

Om Monkey Ball

Monkey Ball är en Solana-baserat spel-för-tjäna fotbollsmatch, ett slags FIFA Street och Final Fantasy rullat in i ett roligt spel med apa-tema. Spelare kan tjäna tokens genom att vinna, vara värd för matcher eller till och med heja på andra matcher. Utgåvan erbjuder en rik spelupplevelse och utvecklas vidare Enhet, vilket gör det plattformsoberoende med Desktop och Mobile.

Telegram: https://t.me/joinchat/lxPoxLjD2Ec1ZWQ0

Twitter: https://twitter.com/monkeyballgame

Disharmoni: https://discord.gg/S3eRsQvT

Medium: https://medium.com/@MonkeyBall

Kontakter

Source link