Handewitt, Tyskland, 10 december 2021, Chainwire

SolidProof, ett tyskbaserat blockchain-revisionsföretag, har slutfört utvecklingen av sitt autorevisionsverktyg och planerar att lansera lösningen snart. Döpt till SolidProof Automated Auto Tool (SAAT), produkten är designad för att effektivisera och påskynda hela den smarta kontraktsrevisionsprocessen.

Detaljhandeln och institutionell användning av decentraliserad finansiering (DeFi) växer i en otrolig takt. Emellertid hotar skenande hacks, bedrägerier och andra säkerhetsintrång riktade mot DeFi-protokoll att spåra ur framgången för den spirande sektorn. SAAT syftar till att hjälpa blockchain-projekt att förbättra säkerheten och kvaliteten på sin kod genom att bekämpa utvecklarens inkompetens.

Plattformens tjänster kommer i slutändan att minska betydande sårbarheter som är inneboende i kryptografiska tokens och blockchain-teknik. Dessutom kommer det automatiska verktyget att vara i fokus för alla revisionsrelaterade tjänster som erbjuds av SolidProof, vilket hjälper företaget att producera en pålitlig och bekväm automatiserad analys av DeFi-koder.

Hur den automatiska revisionslösningen fungerar

SAAT använder förinstallerade parametrar för att upptäcka buggar, fel och ineffektiviteter inbäddade i alla DeFi-projekts smarta kontrakt. Genom att automatisera hela kodgranskningsprocessen kan det erfarna SolidProof-teamet leverera snabba, korrekta och transparenta revisionsrapporter utan mänskliga fel.

Automatiseringen av revisioner gör det också möjligt för SolidProof att analysera mycket komplexa smarta kontrakt som skulle vara nästan omöjliga att granska manuellt, vilket ökar säkerheten för Defi-projekt.

Efter att ha slutfört den autonoma granskningen, presenterar SolidProof-revisorerna utvecklarteamet en granskningsrapport som klassificerar de befintliga sårbarheterna efter deras svårighetsgrad (Kritisk, Medium och Låg).

Revisorerna ger sedan rekommendationer för att åtgärda alla lösa trådar eller systemineffektivitet. De arbetar sedan hand i hand med projektstödjarna för att fixa de identifierade buggarna innan de producerar en slutlig revisionsrapport och ett certifikat som bevisar att projektet är säkert för vanlig användning.

Det nära förestående SolidProof autoverktyget löften att vara en central tjänst för blockchain-projekt som vill avslöja svåra att hitta sårbarheter och ge säkerhet till deras smarta kontrakt. Produkten kommer att vara avgörande för att främja säkerheten för DeFi-projekt och skapa förtroende bland deras kunder.

SolidProof-teamet integrerade nyligen en platshållare för autoverktyget. Platshållaren aktiverar Launchpads som t.ex Unicrypt att bädda in den lättanvända SAAT på sin webbplats, vilket gör den omedelbart tillgänglig för kunder. Flytten gör det enklare för DeFi-projekt som är värd för deras förköp på plattformen att uppfylla sina revisionsskyldigheter med några få klick innan de listar deras token.

SolidProof Brings Trust Made in Germany

SolidProof strävar efter att bli en ledande leverantör av DeFi-revisionslösningar genom att kombinera autotester i världsklass med manuella kodgranskningar från ett team av passionerade blockkedjesäkerhetsexperter.

Det tyskbaserade säkerhetsföretaget låter DeFi-investerare känna sig säkra genom att ge nya företag möjlighet att identifiera och täppa till eventuella kryphål som kan utnyttjas av hackare. SolidProofs skräddarsydda lösning erbjuder även KYC-skanningstjänster som undersöker kundernas transaktionsdata för att identifiera eventuella risker för bedrägeri, penningtvätt eller finansiering av terrorism.

För att främja ytterligare transparens i DeFi publicerar blockchain-säkerhetsföretaget alla de senaste revisionsresultaten på sin webbplats och sociala mediekanaler. Projekt som arbetar inom DeFi-utrymmet kan skicka en icke bindande begäran till revisionsteamet och få en personlig och rimlig offert.

Utvecklare kan upptäcka hur de kan utnyttja revisionsbyråns säkerhetslösningar för att öka investerarnas förtroende på SolidProof-webbplatsen. För att få kontakt med SolidProof-communityt och lära dig mer om hur företaget förnyar säkerheten för DeFi smarta kontrakt, kolla in handtagen för sociala medier nedan:

| Telegram | Twitter | Facebook |

Kontakter

vd

Source link