New York, USA / NY, 15 december 2021, Chainwire

Mochi Inu ($MOCHI) är det senaste inträdet i memecoin-ekosystemet och skiljer sig genom att framgångsrikt kombinera både memecoins och decentraliserad finans (DeFi), två av de mest populära krypto-undersektorerna, till ett enda sammanhängande ekosystem. Dessutom kommer Mochi snart att göra det möjligt för community-medlemmar att tjäna insatsbelöningar och samla Mochi-tokens till en rabatterad kurs från en obligationsmarknad.

Memecoins, som främst är community-drivna, har tagit betydande fart under de senaste två åren. DeFi har också dykt upp som en banbrytande sektor inom kryptovaluta, med ett nuvarande totalvärde låst (TVL) på cirka 260 miljarder dollar (Källa: DeFiLlama).

“Protokollet är utformat för att hjälpa vanliga människor att delta i krypto och övervinna många av de hinder de möter på traditionella marknader”, säger Azeem Ahmed, grundare av Mochi Inu. “Till skillnad från meme-aktier, som ofta verkar undertryckta, har Mochi DeFi-memecoin-ekosystemet fria marknader där alla användare har lika tillgång. Och till skillnad från andra memecoins stöds Mochi av ett DeFi-protokoll som kan inkludera insatser, obligationsmarknader och stablecoins.”

Mochi-myntet drivs och styrs av kod byggd på decentraliserad infrastruktur som möjliggör verkligt fria marknader för användarna. Till skillnad från de flesta kryptovalutor, där köp görs till marknadspriser, kan Mochis obligationsmarknader göra det möjligt för användare att säkra sig mot volatilitet genom att köpa Mochi token-obligationer till rabatterade priser, som automatiskt kan satsas för att börja tjäna belöningar. Och till skillnad från många komplicerade decentraliserade applikationer som kan vara svåra att navigera har Mochi Inu ett enkelt och lättanvänt gränssnitt.

Mochi Inu utvecklades för att överbrygga klyftan mellan memecoins och DeFi, och ge användarna ett sött “doggy” meme-mynt plus tillgång till ett decentraliserat finansekosystem.

Mochi Inu är ett autonomt styrt, decentraliserat finansprotokoll som inte är frihetsberövande med en “söt vovve” memmyntgemenskap. MOCHI kan spåras CoinMarketCap och CoinGecko. Ytterligare information finns på mochi.fi.

KontakterSource link