Southampton Football Club, det engelska Premier League-laget, har meddelat förlängningen av sitt partnerskap med Coingaming Group med ytterligare tre år. Med detta partnerskap fortsätter Sportsbet.io som klubbens främre skjortesponsor.

Partnerskapet inkluderar möjligheten att Southampton FC får vissa prestationsbaserade bonusar som ska betalas in Bitcoin (BTC). Därför ger fotbollsklubben möjlighet att få ut det mesta av den högst värderade kryptovalutan och säkra betydande fördelar.

Enligt rapporten är det det största sponsoravtalet i klubbens historia. Det är viktigt att dess prestationsbaserade bonusar i Bitcoin (BTC) betalas i slutet av varje säsong. Det gör också Southampton till ett av de första idrottslagen i England som omfamnar Bitcoin (BTC). Det viktigaste kryptotrycket för de flesta lag just nu är att släpp fläktkoder, vanligtvis med Chiliz.

Partnerskapet gör att Sportsbet.io kan fortsätta med det arbete det startade med fotboll klubben under det senaste året. Varumärket har enligt uppgift varit aktivt involverat i att skapa en positiv inverkan i lokalsamhället och påpeka vikten av säkert vadslagning.

Southampton Football Clubs Chief Commercial Officer (CCO), David Thomas, kommenterade det nya sponsorpaketet. Han sa, “Teamet på Sportsbet.io har byggt en framgångsrik verksamhet genom att utmana konventioner och störa marknaden, men på ett ansvarsfullt sätt, och deras inställning till vårt partnerskap med dem har inte varit annorlunda.”

VD för Coingaming-gruppen, Maarja Pärt, kommenterade också. Hon sa, ”Vår första säsong som Southampton FC: s huvudklubbpartner har redan överträffat alla förväntningar. Vi har inspirerats av klubbens och dess fans passion, och det var ett enkelt beslut för oss att förlänga vårt partnerskap med de heliga i ytterligare tre år. ”

Sportsbet.io’s Spåra Rcord With Southampton FC

Sportsbet.io genomförde en kampanj “Lyssna på helgen i dig” som lanserades under Safer Gambling Week. De involverade klubbens spelare i att uppmuntra fans att vara försiktiga med riskerna innan de satsade.

Dessutom hade de en nyckelroll i klubbens lansering av Positive Impact Pledge. Syftet var att hjälpa nystartade företagare och företagare ansöka om bidrag för att hjälpa till med att etablera sina företag under covid-19 pandemisk.

Nyligen donerade Sportsbet.io sitt skjortasponsor till Saints Foundation för Premier League-matchen mot Burnley. Målet var att bidra till att öka medvetenheten om stiftelsens insamling, som var inriktad på att samla in pengar som förlorats under pandemin. Medvetenheten höjde tusentals pund för stiftelsen på matchdagen. Beloppet ökades också av Sportsbet.io när det donerade summan av 10 000 pund.

”Från början har Southampton varit en perfekt match för det roliga, snabba och rättvisa sättet vi gör saker på Sportsbet.io. Vi kan inte vänta med att fortsätta denna resa med de heliga, och vi kommer att göra allt vi kan för att stödja laget och dess samhälle i framtiden, säger Pärt.

Om Southampton Football Club

Southampton Football Club är en engelsk professionell fotbollsklubb baserad i Southampton, Hampshire. De spelar i Premier League, den högsta nivån i engelsk fotboll. De är också en av grundarna medlemmar i Premier League. Southampton har för närvarande toppspelare som Danny Ings, James Ward-Prowse och Jannik Vestergaard, och klubben hanteras av Ralph Hasenhüttl.

BTC-pris

Från tidpunkten för publicering, Bitcoin pris var $55 522,35 med en 24-timmars handelsvolym på $89,256,418,993. BTC-priset sjönk också med 11,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 18,6 miljoner BTC-mynt och en maximal tillgång på 21 miljoner. Binance är också den nuvarande mest aktiva BTC-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Southampton FC.

Source link