Under de senaste månaderna har DeFi Bitcoin (BTC) tokens erbjudit tjänster ovanpå Ethereum (ETH) -nätverket. Dessa tokeniserade BTC-mynt erbjuder dock inte de bästa lösningarna som användarna kan ha. De kan faktiskt påverkas av brist på decentralisering, kapitaleffektivitet och till och med kan de ha säkerhetsproblem.

Det här är varför Sovryn arbetar för att få DeFi Bitcoin till RSK, ett av de mest avancerade nätverken och absolut det mest lönsamma alternativet att hantera Bitcoin för decentraliserade finanslösningar.

Vad är DeFi Bitcoin?

Decentraliserade finansprojekt (DeFi) har ökat över hela världen under detta år. Vi har sett hur projekt som Year.Finance eller Uniswap lockade ett stort antal användare. Ja, de är bra plattformar och erbjuder fantastiska lösningar. Ändå finns det inget säkert, snabbt och pålitligt Bitcoin-token för användare som vill ha exponering för Bitcoin.

Dessutom den nuvarande DeFi Bitcoin lösningar på marknaden följer inte kryptomarknadsetos för decentralisering och säkerhet.

Det är värt att ta hänsyn till att Bitcoin har en on-chain-marknad som är större än den för Ethereum, med en adresserbar marknad på 1 miljard dollar till 3 miljarder dollar, jämfört med Ethereum med 500 miljoner dollar. Bitcoins räckvidd utanför kedjan är ännu större med en adresserbar marknad på 3,5 miljarder dollar, jämfört med 300 till 600 miljoner dollar på Ethereum.

Problem som påverkar DeFi Bitcoin på Ethereum

Faktum är att den mest populära DeFi Bitcoin-token, Wrapped Bitcoin (wBTC) för närvarande förlitar sig på bara en Bitcoin-depå som för närvarande håller användarnas Bitcoins säkra.

Denna vårdnadshavare kan hackas, attackeras eller till och med påverkas av tekniska problem. Om de förlorar dessa medel kommer ingen att ge tillbaka dem till dig igen.

En annan lösning, renBTC kan vara ännu värre. För närvarande arbetar detta projekt med en multisig-struktur som kan göra saker riktigt osäkra för renBTC-innehavare. När vi pratar om DeFi-projekt talar vi om riskabla lösningar och produkter. Behöver vi lägga till en ytterligare risk när vi hanterar vår DeFi Bitcoin?

Dessutom lider tBTC av kapitaleffektivitetsfrågor. Efter en ojämn debut i maj, måste denna digitala valuta startas om av sitt team, men dess antagande är fortfarande långt ifrån idealisk. Skulle du lita på ett redan misslyckat projekt?

Sovryn Solutions på RSK

Med Sovryn kommer du att kunna använda Bitcoin för utlåning och handel på ett helt decentraliserat sätt och allt ovanpå det revolutionerande RSK-nätverket. Bitcoin på RSK kommer att vara det mest lönsamma alternativet för Bitcoin DeFi-lösningar just nu.

DeFi-marknaden expanderade med handlare, låntagare och långivare som letade efter decentraliserade lösningar för att genomföra dessa aktiviteter. Även om Ethereum erbjuder några av dessa lösningar är Bitcoin fortfarande långt ifrån antaget på DeFi-marknaden på grund av de skäl vi nämnde tidigare.

Sovryn arbetar dock för att få Bitcoin-ekonomin till DeFi-världen genom att använda RSK-nätverket. Med Sovryn kommer användare att kunna utföra hävstångshandeln i Bitcoin på ett tillståndslöst sätt och utan att behöva ge förvaring av sina mynt till tredje part.

Sovryn kommer inte bara att ge dig möjlighet att handla utnyttja möjligheterna med DeFi ovanpå Bitcoin utan de kommer också att fokusera på användargränssnitt och användarupplevelse. De flesta av DeFi-projekten på marknaden saknar ett lättanvänt gränssnitt, vilket gör det svårt för nykomlingar att börja använda dessa lösningar.

Det är därför teamet bakom Sovryn nu arbetar för att tillhandahålla de bästa DeFi-lösningarna som använder RSK-nätverket och gör det lättare för användare att känna sig bekväma när de använder dessa lösningar.

RSK-nätverket fungerar som ett andra lager och smart-kontraktprotokoll för Bitcoin, vilket gör att den mest populära kryptovalutan i världen kan ha fler och unika funktioner. Således lägger RSK till innovativa lösningar och gör det möjligt för utvecklare att skapa ett brett utbud av produkter för Bitcoin för att vara ännu mer användbara.

RSK-nätverket tillåter inte bara behandling av betalningar utan det är också möjligt att använda det för att tillhandahålla likviditet till blockkedjebaserade tillgångar, för att handla digitala valutor på ett decentraliserat sätt eller för att låna ut och låna pengar med hjälp av BTC-innehav som säkerhet.Source link