Shopping.io spelar en viktig roll i den vanliga antagandet av kryptovalutor genom att erbjuda köpoptioner via kryptovalutor.

Eftersom kryptovalutor har börjat få uppmärksamhet i massor, adoption har börjat öka. Ett sådant exempel på adoption är shopping.io. På den här webbplatsen kan du köpa från dina favoritwebbutiker med kryptovalutor och bli belönad för att göra detsamma via SPI, den ursprungliga symbolen för shopping.io. Detta kommer definitivt att påverka SPI-priset.

Handel

Du kan beställa från större handelscentra som Amazon, Walmart och eBay med din favoritkryptovaluta från 100-talet kryptovalutealternativ. Ingen ytterligare konto skapande skulle krävas.

Bästa priserna

Med hjälp av deras plattform kan du enkelt växla mellan olika listor från större e-handelscentra för att säkerställa att du får det billigaste priset för dina inköp online!

Fördelar för SPI-innehavare

Du kan hålla SPI och få upp till 10% rabatt när du handlar online. Du kan också njuta av fördelarna med tokeninnehavare som gratis frakt, VIP-åtkomst, token airdrops och mer! Läs mer om de olika planerna för shopping.io här.

Låt oss granska SPI-priset.

SPI / USD – Prediction

SPI

SPI handlar nära supportområdet på $ 219. Om det lyckas hålla sig över detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 240. Om detta motstånd går sönder kan vi se ett högre steg mot $ 268, $ 297, $ 321, $ 345, $ 379, $ 422 och $ 547. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 219 kan leda till en nedgång mot $ 174 och en potentiell nedgång mot $ 118.

SPI handlas för närvarande till 217 dollar med ett börsvärde på 211 182 979 dollar. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 11,258,967.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link