En studentgrupp vid Stanford University har nyligen bekräftat sin utnämning till Uniswap-delegat.

Genom att ta en blockchain-studentgrupp vid UC Berkeley i Kalifornien har blockchain-studentklubben från Stanford University blivit den 9: e största delegaten för Uniswap med över 2,5 miljoner röster.

Universitet rusar Uniswap Exchange som delegater

Uniswap-utbytet visar sig vara mycket populärt bland eftergymnasiala institutioner. Blockchain-klubben, som drivs av studenter från Stanford University, verifierade sig tidigare denna månad som en Uniswap-delegat. Enligt Ethereums styrningsverktyg Sybil kunde klubben också samla 2524 711 röster. Dessa röster placerar Stanford University på den nionde platsen och går före CalBlockchain från UC Berkeley, som samlade 2 524 711 röster.

Med över 15 miljoner röster vardera är EOA och Dharma fortfarande de två största Uniswap delegater. Det är också viktigt att notera att två akademiska institutioner på sekundärnivå nu ingår i de tio bästa delegaterna för styrningen av Uniswap-utbytet. Införandet av akademiska institutioner som delegater är en indikation på att olika aktörer från olika branscher och sektorer aktivt bidrar till styrningen av Uniswap-börsen.

Bidrag från akademiska institutioner mot Blockchain

Grundades 2014, the Stanford Blockchain Club blev en studentorganisation “för allt blockchain, kryptoekonomi och kryptovaluta.” När det gäller forskning som är inriktad på blockchain har Stanford University också visat sig vara relevant genom att skära ut en aktiv närvaro.

De Stanford Center for Blockchain Research drivs av universitetet. Det här blockchain-forskningscentret sammanför enligt uppgift teknisk, juridisk och ekonomisk fakultet. Den innehåller också postdoktorer, studenter och besökare för att arbeta med tekniska utmaningar i fältet.

På Stanford University-webbplatsen visas också en peer-reviewed forskning papper med titeln “En analys av Uniswap-marknader.” Enligt tidningen sågs det decentraliserade börsen som “stabilt under ett stort antal marknadsförhållanden.” Med andra ord presenterades Uniswap-decentraliserade börsen i ett positivt ljus.

Förra månadens Rapportera visar att UC Berkeley gick med i styrningen av Uniswap genom att framstå som den tionde största delegaten. Studentgruppen satsar mycket på att analysera blockchain-utrymmet. Dessutom visar detta att post-sekundära akademiska institutioner nu bidrar till utvecklingen av blockchain-rymden.

Att döma av volymen har Uniswap accelererat till att bli den största decentraliserade börsen i världen. Detta är baserat på informationen från CoinMarketCap, en allmänt accepterad datauppsamlare. Uniswap har för närvarande 46,59% av DEX-marknadsandelen.

Före nu, Uniswap avslutade UNI-jordbruket vid bytet den 17 november. Stängningen av dess UNI-gårdar låste också upp mer än 1 miljard dollar i likviditet från Uniswap.

UNI-pris

Från tidpunkten för publicering, Uniswap pris var $ 8,67 med en 24-timmars handelsvolym på $ 667,276,466. UNI-priset steg också med 5% under det senaste dygnet. Den har en tillgång på 215 miljoner UNI-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Uniswap (v2) är den nuvarande mest aktiva marknaden för handel med UNI.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link