Singapore, Singapore, 5 januari 2022,

StarSharks – ett NFT-GameFi-ekosystem byggt på Binance Smart Chain – har officiellt lanserat sitt första spel StarSharks.Warriors. Det är ett turbaserat kortspel där spelarens mål är att eliminera alla hajar från sina motståndare. Spelare kan installera StarSharks.Warriors officiella versionen från StarSharks hemsida.

Det nya spelet finns i en metavers med hajtema som definieras och delas av samhället med ett hållbart ekonomiskt system. Hajarna på plattformen är NFT:er som kan bekämpas, födas upp och syntetiseras. Spelet är designat för både nybörjare och experter och kombinerar enkla stridsregler och skicklighetsmekanismer med spännande och utmanande oändliga strategikombinationer.

Vi är glada och redo att samla människor till StarSharks-metaversen med det första spelet på den här plattformen: StarShark.Warriors. Det är en milstolpe och början på vår resa att bli en inkluderande, passionerad och kreativ gemenskap. Vi hoppas att communityn kommer att njuta av “StarSharks.Warriors”-spelet och ser fram emot att bygga framtida äventyr och upplevelser med StarSharks-communityt“, sa Franky, VD för StarSharks.

De StarSharks.Warriors är ett stridsspel vars komponenter inkluderar Shark-kroppsdelar, gener, arter, färdighetskort och attribut. Varje spelare börjar med sex färdighetskort som tilldelas slumpmässigt. Du kan spela spelet i två lägen: PvE och PvP. PvE-läget har ett äventyrsläge och optimeras ständigt genom feedback från communityn. Ett träningsläge utvecklas just nu för att göra det ännu lättare för nybörjare att komma igång. Spelare matchas automatiskt mot en annan spelare baserat på deras ranking.

Det kommer att finnas totalt fem spel inom StarSharks-metaversen och spelare kommer sömlöst att kunna överföra sina tillgångar mellan olika spel. StarSharks bryter barriärerna mellan spel genom att ge spelarna det verkliga ägandet av NFTs (hajar) som de kan använda för att spela flera spel utan att bli uttråkad.

Användare som inte har råd att köpa en NFT kan hyra en med StarSharks NFT-leasingfunktion. Funktionen “hyra för att spela” kommer att helt aktivera likviditeten och utnyttjandet av NFT-tillgångar. Det överbryggar klyftan mellan NFT-innehavare som inte har tid att spela och aktiva spelare som inte har tillräckligt med startkapital för att köpa inträdande NFT.

Spelet lanserades efter StarSharks senaste 4,8 miljoner dollar privat finansieringsrunda som såg deltagande från dussintals välrenommerade investerare inklusive Binance Labs, DAO Maker, Gate.io Labs, Kucoin Labs, YGG SEA och andra. Innan den privata omgången hade Binance Labs, riskkapitalarmen och inkubatorn för Binance, gjort en strategisk investering i hajens metavers.

Om StarSharks

StarSharks (SSS) är en gemenskapsdriven spelplattform där spelare, utvecklare och investerare kan definiera värdeutvecklingen av underliggande NFT i ett hållbart ekosystem. Detta projekt syftar till att odla och dela värdet av innehåll med communityn och att störa den nuvarande GameFi-världen där tillgångar är isolerade i ett spel. Det gör det möjligt för spelare att gå samman för att bygga och styra en ny metavers och skapa en gemenskapskultur i Shark-metaversen. StarSharks grundades 2021 av ett team med tidigare stjärnartister från Timi Studio, Google och Binance.

Mediakontakt: Vanessa, [email protected]

För ytterligare information: Hemsida | Twitter | Medium | Disharmoni | Telegram | Youtube

Kontakter

Source link