I föregående artikel, vi pratade om två mycket populära Binance-produkter, Launchpool och Vault. I den här artikeln kommer vi att täcka återstående erbjudanden under Binance Earn, nämligen fasta villkor och högriskprodukter.

Fasta villkor

Denna produkt kräver att användarna deponerar kryptotillgången under en viss period. Fixed Savings erbjuder en något högre ränta.

Binance

Du kan se fyra olika produkter under Fasta villkor:

  • Fasta besparingar
  • Staking
  • Aktiviteter
  • Eth 2.0 Staking
Fasta besparingar

När du prenumererar på fasta besparingar dras medlen från din börsplånbok. På värdedatumet kommer Binance Savings att distribuera Locked Savings-produkten till din sparplånbok och din sparande produkt börjar ränta. På inlösen- eller förfallodatum kan du se både token och intjänade ränta på ditt Binance-konto Saldo fält. Denna process kommer att ske automatiskt.

Binance erbjuder för närvarande tre olika tokens under låsta sparningssystem. Den listar den årliga räntan som intjänats av enskilda tokens och en flexibel varaktighet (i dagar) som användarna kan välja som sin inlåningsperiod för tillgångar.

Binance

Staking

Insatsprogrammet låter dig satsa på specifika mynt med några enkla steg. Du behöver inte gå till de enskilda kryptoplattformarna och lära dig insatsprocessen. Observera dock att insättningsbelöningen kommer att bestämmas av Binance baserat på de faktiska insatsbelöningarna på kedjan. Du kommer inte heller att hålla tangenterna. Insättning kan göras i 15, 30, 60 eller 90 dagar.

Binance erbjuder för närvarande 27 produkter under låst insats. Som namnet antyder kommer tillgången att vara låst under en viss period vid låst insats. Användare kan välja varaktighet beroende på deras bekvämlighet.

Du kan kontrollera följande kriterier innan du låser tillgången:

  • Uppskattad APY
  • Varaktighet
  • Lägsta och högsta låsta belopp
  • Ångerperiod

Binance

Klicka på Insats nu.

Binance

Välj varaktighet, belopp, acceptera villkoren och Bekräfta köpet.

Aktiviteter (låsta besparingar)

Aktiviteter har ett begränsat utbud. De ger högt intresse. När abonnemangsförsörjningen är låst stänger systemet produkten och tillhandahåller endast intresse för de låsta tillgångarna.

Binance

ETH 2.0 satsning

ETH 2.0 Staking är en ganska komplex process. Binance har skapat sin egen produkt. Det är en enkel att klicka på staking-produkten. Insatsperioden började den 1 december 2020. Observera att dina medel kommer att vara låsta och att låsningstiden kommer att bestämmas av hur ETH 2.0 (kan fortsätta upp till två år). För närvarande kommer Binance att tillhandahålla BETH-tokens. BETH är en 1: 1-pinne med ETH. Binance kommer att spela in belöningarna i kedjan i BETH. Detta kommer att distribueras på användarens spotkonto. ETH kan lösas in efter att Ethereum har implementerat skärkedjor (i förhållandet 1: 1).

Binance

Klicka på Insats nu

Binance

Välj beloppet och bekräfta.

Binance

Notera: I det här fallet kommer också användarna inte att hålla privata nycklar.

Högriskprodukter

Nedan följer de högriskprodukter som Binance erbjuder.

Defi staking

Binance Defi Staking tillåter användare att delta i vissa Defi-produkter och tjäna en hög ränta. Defi staking är ganska enkelt och lätt att använda. Man behöver inte ha fullständig kunskap om den komplexa Defi-satsningsprocessen. Du kan helt enkelt använda den Defi-satsningsanläggning som Binance erbjuder och njuta av generösa online-belöningar utan att behöva ha en plånbok.

En sak att notera här är dock att användarna inte kommer att ha sina privata nycklar, och Binance tar inget ansvar för användarens medel i händelse av fel på smarta kontrakt.

Binance använder befintliga decentraliserade plattformar som Compound. De fungerar endast som ett gränssnitt. Alla risker ägs av användare.

Binance

Det krävs ett minimibelopp för att starta Defi-insats. Kontrollera alla parametrar och förstå dina risker mycket tydligt.

Binance

Dubbla besparingar

Med dubbla besparingar köper användaren en valuta och den slutliga avvecklingen sker antingen i BTC eller BUSD. Vid utgången bestäms den slutliga avvecklingsvalutan genom att jämföra priset på myntet och det fasta priset vid avvecklingstidpunkten. Dubbelvalutainvesteringar är en icke-principiell skyddad finansiell hanteringsprodukt som erbjuder flytande avkastning. Även om avkastningstakten är fast, bestäms den slutliga avräkningen baserat på avräkningspriset och det fasta priset. Därför ligger risken med dubbla valutainvesteringar huvudsakligen i den höga volatilitetsmarknaden. Användarna uppmanas att investera med försiktighet när de förstår riskerna.

Binance

Notera: Avkastningen kan se mycket hög ut, men gör din egen forskning innan du investerar i en sådan högriskprodukt

Vätskebyte

Liquid Swap består av en AMM (Automatic Market Maker) principbaserad likviditetspool som består av två digitala tokens eller fiat-tillgångar.

Du kan tillhandahålla likviditet i likviditetspoolerna och tjäna transaktionsavgifter från användare i poolen och flexibelt intresse.

Du kan lösa in din andel när som helst. Observera att du kommer att vara mottaglig för permanent förlust, som vanligt. Du kan också lösa in en tillgång (istället för två som i Uniswap). I det här fallet byter plattformen halva värdet av det ena myntet till ett annat mynt och lägger sedan till de två mynten.

Binance

Liquid Swap är av två typer:

  • Stabil investering
  • Innovativa investeringar

Binance

Stabil investering: Priset på paret i poolen påverkas något av valutakursen eller fluktuationerna i symboliska priser. Avkastningsgraden för en stabil investering är mer än en innovativ investering.

Innovativa investeringar: Priset på paret i poolen påverkas kraftigt av växelkursen eller symboliska prisfluktuationer och avkastningskursen fluktuerar kraftigt.

Byta

Med Swap-funktionen i Liquid swap kan du konvertera ett mynt till ett annat.

Binance

Välj den token du vill sälja. Applikationen visar det tokenområde som användarna kan välja när de säljer.

Ange mängden token du vill sälja och välj önskad token som du vill köpa.

Applikationen visar sedan den utgående token du kommer att få tillsammans med avgiften och slippage-avgifterna.

Kontrollera dina kollektiva investeringar i tjäna pengar

Kontrollera dina insatta tillgångsuppgifter från Tjäna flik (under plånboken) för olika produkter.

Binance

Nedanstående skärmdump visar token låst i flexibel satsning.

Binance

Vi har några DOT-insatser i låst insats, som du kan kontrollera från Låst flik.

Binance

Slutsats:

Binance har så många funktioner att det ibland är lätt att gå vilse. Plattformen växte väldigt snabbt och konsoliderar nu långsamt sin produkt. Altcoin Buzz hoppas att den här serien hjälpte dig.

Referens: BinanceSource link