I vår föregående artikel, vi har förklarat hur du kan utföra P2P-handel med Binance. I den här artikeln kommer vi att undersöka hur du kan använda de extra BNB-tokensna i ditt konto för att få ytterligare intäkter.

Binance erbjuder flera produkter som kontoinnehavare kan använda för att få belöningar. Alla är klubbade under Tjäna. Som en översikt kan BNB: s verktygsprodukter klassificeras under:

Binance Launchpad

De Binance Launchpad är en token-lanseringsplattform för Binance. Launchpad-plattformen hjälper blockchain-projekten att samla in pengar.

Genom att använda denna plattform får inte bara användarna tidig tillgång till innovativa projekt utan det ger också projektet en standardplattform för att öka deras räckvidd.

Hur Launchpad fungerar för projekt

Varje projekt genomgår en strikt granskningsprocess innan de listas till Binance Launchpad-plattformen. Detta för att säkerställa att projektet uppfyller alla nödvändiga kriterier för att matcha Binance standard.

Granskningsteamet kontrollerar följande kriterier som varje projekt måste ha:

  • Relativt mogen projektutveckling
  • Beredskap för storskalig adoption
  • Ett starkt och engagerat team
  • Potential att gynna tillväxten och utvecklingen av det bredare kryptoekosystemet

När projektet uppfyller och klarar urvalsprocessen presenteras det Binance Launchpad och blir öppen för alla Binance-användare som kan delta i projektets token-erbjudande.

Hur du kommer åt Launchpad

Klicka på Startplatta och det kommer att omdirigera dig till sidan.

Binance

Hur Launchpad fungerar för användare

Allt Binance användare kan delta i den tokenförsäljning som finns på Launchpad.

Man kan enkelt se listan över tillgängliga projekt.

Binance

Det rekommenderas att göra intensiv forskning innan du deltar i ett token-erbjudande. Välj och kontrollera projektdetaljerna för mer information.

Minsta behörighet att delta i startplattan är att spela 50 BNB under de senaste sju dagarna. Före varje lanseringsplattahändelse tar Binance en ögonblicksbild av konton och kontrollerar om användaren har i genomsnitt 50 BNB. Om användaren är berättigad kan han göra anspråk på en biljett – 1 biljett för varje 50 BNB. Sedan går biljetterna i ett lotteri, och de lyckliga kommer att kunna delta i inköpet av startplattan.

Om du har slutfört projektet kan du delta genom att klicka på Köp nu knapp.

Binance

Binance tjäna

Gå till Tjäna.

Binance

Tjäna delas in i Flexibla villkor, Fasta villkor, och Hög risk Produkter.

Flexibla villkor

I den här produkten kan du ta ut dina insatta mynt när som helst.

Flexibla besparingar

I det flexibla sparandet kan du lösa in dina pengar när som helst. Användare som väljer flexibelt sparande tjänar ränta på sina sparande och ränteberäkningen börjar den andra dagen. Räntan distribueras direkt till ditt konto dagligen.

Binance stöder för närvarande 55 flexibla sparprodukter.

Binance

Du kan sätta in tillgången i det flexibla systemet genom att välja Överföra knappen mot önskad symbol.

Vi har till exempel valt USDT för flexibel insättning.

Ange nu beloppet till token du vill sätta in. Du kan också köpa en token om du vill från Köp nu länk.

Binance

Och bekräfta överföringsprocessen.

I nästa artikelkommer vi att fortsätta diskussionerna om Binance Earn. Vi kommer att täcka Launchpool, BNB Vault och andra funktioner.Source link