KuCoin, ett av de bästa kryptovalutabörserna, avslutade ännu ett framgångsrikt Spotlight-evenemang den 15 april 2021. Prenumerationen på Polkadex (PDEX), det nionde Spotlight-token-försäljningshändelsen avslutades kl. 16:00 den 16 april 2021 (UTC). Intressant är att token-försäljningen fungerar med den proportionella distributionsmodellen. Det är en helt ny distributionsmekanism som hjälper KuCoin att distribuera 100 000 PDEX bland kvalificerade användare.

Enligt den officiella bloggen, PDEX Spotlight Token Försäljningspriset är 2 USDT. Men vid tidpunkten för pressen har PDEX-priset stigit över 1444% och handlas nära $ 30,89. Imponerande, PDEX spelade in en heltidshöjd på 120 gånger de senaste 24 timmarna.

PDEX / USDT

Källa: https://www.kucoin.com/

Dessutom kommer distributionen av PDEX att ske mellan 8 och 9 am UTC den 16 april 2021. I detta distributionsfönster måste de kvalificerade användarna behålla minst 10 KCS på sitt handelskonto. Det beror på att för att distribuera motsvarande mängd PDEX måste KuCoin dra av en motsvarande mängd KCS från de kvalificerade användarnas handelskonto.

Kucoin PDEX

Om Kucoin kan dra av motsvarande KCS framgångsrikt får användarens handelskonto omedelbart PDEX. I annat fall förlorar de rätten till PDEX-köp i detta fall.

Världspremiär Listing Event!

Polkadex (PDEX) är ännu en fantastiskt projekt som kommer till KuCoin. PDEX, det ursprungliga Polkadex-tokenet är nu tillgängligt för handel med KuCoin som ett PDEX / USDT-par. Vid tidpunkten för pressen gäller PDEX-insättningar och handel. PDEX-uttaget träder dock i kraft den 19 april 2021. Den officiella bloggen säger: ”Priset på KCS för köp är nu fast till genomsnittet av varje öppet timme från 00:00:00 till 24:00:00 den 15 april 2021 (UTC). ”

Enligt @ adouble212, tidigare chef för Business Intelligence för ett Fortune 500-företag, gör KuCoin en fantastisk comeback genom att lista pärlor som PDEX.

Superimpressive Spotlight Project-prestanda

Som KuCoin avslutar ännu en framgångsrik KuCoin Spotlight försäljningsevenemang, låt oss titta närmare på resultatet av de senaste 8 Spotlight-projekten. Enligt detaljerna som delas av @happyblock har den genomsnittliga öppna vinsten för de senaste 8 Spotlight-projekten varit över 160%. Om det inte imponerar dig tillräckligt, vad sägs om de höga vinsterna genom tiderna överstiger 2600%.

Polkadex – Det mest efterlängtade projektet 2021 – Varför?

Polkadex bygger en icke-vårdnadshavande decentraliserad börs med hög frekvens. Detta förväntas vara en DeFi-spelväxlare. Dessutom lovar det att vara en DEX utformad för både professionella och detaljhandlare. Dessutom paketerar det bekvämligheten och hastigheten för centraliserat utbyte och säkerhet för DEX-enheter till Polkdex.

Efter månader av att bygga produkten har projektet äntligen fått stor uppmärksamhet med dess symbol som världspremiär på KuCoin. Enligt Gautham J., VD Polkadex, kommer token generation-evenemanget att ge samhället en möjlighet att delta i styrningen av Polkadex-nätverket. Och det är mycket viktigt eftersom börsen syftar till att lösa höga transaktionsavgifter och front-running frågor för de traditionella DEX-enheterna. Utöver det kommer det att gynna Polkadex-användarna genom att stödja:

  • känslomässiga transaktioner med verifierbarhet
  • möjligheter för högfrekvent handel
  • Handelsbots och mer

För att fira noteringen genomförde KuCoin också en 50 $ PDEX-giveaway. Namnet på vinnaren kan tillkännages medan du läser detta!

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link