Convergence Finance är den första AMM-plattformen någonsin som kombinerar säkerhetstoken med likviditet och transparens i det decentraliserade finansieringsutrymmet (DeFi).

Convergence Finance (CONV) slutförde nyligen testnettlanseringen av sin efterlängtade ConvX-produkt. Utöver detta har det också släppte en steg-för-steg-guide om hur man byter tillgångar på sin ConvX-produkt. Enkelt uttryckt är tillgångsswappar ett enkelt sätt att byta ERC-20-token mot en annan token. Hela processen genomförs med hjälp av en automatiserad likviditetspool.

ConvX – Där verkliga tillgångar möter DeFi

Konvergensfinansiering är en fantastisk produkt som samlar tillgångar med verkliga användningsfall och funktionerna i decentraliserat ekonomi (DeFi).

Det gör det genom att samla Wrapped Security Tokens (WSTs) och Utility Tokens, allt på ett enda gränssnitt. Därför gör det enkelt att anta och anpassa med andra DeFi-protokoll. Enkelt uttryckt sammanför det fördelarna med säkerhetstoken och transparensen och likviditeten i DeFi Plats.

För att underlätta detta har Convergence Finance (CONV) avslöjat planer på att lansera fyra delar av sitt Wrapped Security Ecosystem. Dessa delar, enligt en tweet, inkluderar ConvO, ConvX, ConvPool och ConvDAO.

Den här artikeln innehåller detaljerade detaljer om hur man använder Convergence Finance (CONV) distinkta AMM – ConvX. Plattformen för närvarande fungerar likviditetspooler för swappar som involverar dess native token (CONV), ETH och USDT. Det finns planer på att inkludera fler digitala tillgångar inom en snar framtid.

Steg-för-steg-process för att byta tillgångar på ConvX

Några viktiga saker att notera:

Först och främst att notera är att för att använda AMM måste intresserade personer ha minst en av tillgångarna från de befintliga likviditetspoolerna i sina personliga plånböcker. Användare måste också äga Ethereum (ETH) för att betala sina transaktionsavgifter.

  1. Det första steget är att besöka https://faucet.kovan.network/ och skicka sedan din Kovan-adress.
  2. Nästa är att kontakta Convergence ConvX Telegram-gruppadministratören. Administratören distribuerar CONV inom 24 timmar.

Hur man byter CONV-token

  • Det första steget är att ange mängden CONV som du vill byta.
  • Nästa är att klicka på inställningsikonen och växla transaktionsanpassningsalternativet. Det är viktigt att notera att du måste bekräfta denna ändring med uppdateringsinställningsikonen.
  • Klicka sedan på Byt för att öka interaktionen med Convergence Finance. Intressant nog behöver detta godkännande endast utföras en gång och fungerar över andra CONV-stödda gränssnitt.
  • Nästa är att godkänna CONV. Detta görs genom att helt enkelt klicka på “Bekräfta” -ikonen.
  • Klicka på Bekräfta igen och vänta sedan på bekräftelsen.
  • Slutligen, när bekräftelsen har lyckats, är nästa steg att lägga till tillgången till MetaMask. Detta görs genom att klicka på ikonen “Lägg till i MetaMask”.
CONV Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var CONV handel till $0,108391, med ett börsvärde på $57 910 229 och en handelsvolym dygnet runt på $5,826,223.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och crypto space på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link