Hej från världen av Altcoin Buzz!

Några av er kanske har märkt det Altcoin Buzz har nu en helt ny logotyp. Det är en spännande tid för vår organisation. Vår stadiga tillväxt har fått nya prenumeranter, nya följare, miljontals intryck och en aktiv, engagerad och organiskt växande gemenskap. Dessutom är det en fantastisk tid för Altcoin Buzz eftersom vi för närvarande rankar 15thglobala 50 bästa kryptovalutabloggar.

Under de senaste månaderna har Altcoin Buzz teamet har hällt sitt hjärta och själ i att bygga den nya bilden. Först och främst för att detta korrekt skulle visa vem vi är för närvarande och hur vi kommer att utvecklas i framtiden. Vi är glada att presentera vårt nya varumärke för dig!

Altcoin Buzz Rebranding

Så, vad har förändrats?

Du kanske har märkt att det inte bara är vår logotyp som har förändrats. Vi har förfinat hur vi levererar information, nyheter och åsikter i realtid från tankeledare / fältexperter, tillsammans med nischinnehåll och pedagogiskt innehåll.

Det vi säger bör inte låta okänt för våra befintliga följare. På grund av det faktum att vårt nya uppdrag bara är en förfinad version av det vi alltid har trott på Altcoin Buzz Grundare och VD Shashwat Gupta förklarar, ”Altcoin Buzz skapades som dagis för kryptoentusiaster, investerare och handlare. Nybörjare i kryptovaluta, investeringar eller handel kommer att hitta våra enkla guider, analyser och dagliga videor mycket användbara. ”

Kompetens som är pålitlig och respekterad

Vårt innehåll kommer kontinuerligt från projektwebbplatser, enskilda community-sidor och grupper. Efter inköp kategoriseras innehållet sedan enligt nyheter, spotlight / intervjuer, instruktionshandledning och djupgående handelsanalys för att göra det läsarspecifikt.

Vi har intervjuat expertinstrument om Altcoin Buzz Spotlight-segment. Dessa inkluderar Changpeng Zhao (CZ) (VD för Binance Exchange), Dan Tapiero (grundare av DTAP Capital samt en veteran Global Macro-investerare och medgrundare av GBI), Andreas Antonopoulos (värd för Låt oss prata Bitcoin podcast) och Mark Yusko från Morgan Creek Capital Management.

Dessutom från att vara en Youtube-kanal i mitten av 2017 för att bli ett fullvärdigt mediauttag, spänner vår närvaro nu över flera kanaler. Vi har vuxit från 100 000 i januari 2018 till ett aktivt och engagerat community med över 300 000 abonnenter.

Vår Altcoin Buzz Enbart YouTube-kanalen har över 220 000 prenumeranter. Dessutom får den över 76 miljoner visningar per år. Dessutom mediawebbplatsen altcoinbuzz.io samlar mer än 180 000 unika sidvisningar / månad.

Tänker alltid STOR!

Som sagt, vi har etablerat vår existens på tre grundläggande principer. Det är vad vi kallar våra “pelare”. Dessutom är dessa pelare i slutändan den drivande kraften bakom Altcoin Buzz. Vilka är dessa pelare? Jag är glad att du frågade!

  • Integritet – Det är vårt grundläggande värde. Det beror på att vi har arbetat hårt för att etablera Altcoin Buzz som ett ärligt och öppet mediauttag.
  • Innovation – Vi är beroende av innovation i kommunikationsprocessen som uppnås genom noggrann forskning och analys.
  • Enkelhet – Vi följer det enklaste sättet att presentera grundligt undersökt information.

Vi är oerhört stolta över det arbete vi gör på Altcoin Buzz. Alla ansträngningar från teamet säkerställer att leverera ett rättvist och balanserat perspektiv på nyheter som kommer direkt från altcoin-projekt.

Shash utarbetar, ”Vi förstår att projekt behöver tid att växa och förbättra. Skadliga situationer kan hända, men vi håller ett öppet sinne för att dessa projekt ska berätta om deras sida av historien och visa oss de förändringar och förbättringar som gjorts i deras produkt. Denna positiva utveckling kan bara tjäna till att stärka och växa vår bransch. ”

Vi fortsätter att växa!

För närvarande leder Shash företaget från Singapore. Vårt ledarskap inkluderar:

  • Chief Operating Officer – Pallavi Malviya Gupta (Singapore)
  • Ekonomichef – Shitij Gupta (Indien)
  • Direktör för Altcoin Buzz Youtube – Matthew Ronald (Kanada)
  • Altcoin Buzz YouTube Spotlight Host-presentatör – Layah Heilpern (Storbritannien)

Med ett team på 20 författare, Altcoin Buzz fortsätter att slita ut nyheter för att matcha hastigheten i den senaste utvecklingen i kryptorummet. Vårt team på 20 inkluderar också gästförfattare som är intresserade av kryptohandel och kommer från olika bakgrunder som spänner över juridik, ekonomi, teknik, marknadsföring, handel, regering, sändning och statistik / matematik över hela världen.

Hålla ett öga på Altcoin Buzz när vi fortsätter vår tillväxt för att bli det bästa kryptomediet. Vi ser fram emot att du blir en del av vår resa framöver.Source link