Fortsatt med sin ambition att öka och stärka införandet av digitala valutalösningar över hela världen har Crypto.com ingått ett strategiskt partnerskap med det globala betalningsteknikföretaget Visa.

Meddelandet om samarbetet via ett officiellt blogginlägg noterade Crypto.com att partnerskapet kommer att främja sin ambition om global kryptoöverföring och öka räckvidden för Crypto.com-visakortet.

Partnerskapet med Visa kommer att inkludera Crypto.com som en av de viktigaste medlemmarna i Visas nätverk i Australien, vilket är snyggt som plattformen nyligen var licensierad att utfärda kort i landet.

För närvarande bland de sex bästa kryptobörserna i världen, enligt Coingecko, den Hong Kong-baserade betalnings- och kryptovalutaplattformen kan nu skryta med användning i USA, Kanada och 31 länder i Europa och i APAC. Globalt har utbytet över 10 miljoner användare.

Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com, uttryckte sitt nöje med partnerskapet och noterade att hans företag var redo att arbeta med betalningsjätten. Enligt honom bekräftar Crypto.com: s beslut att öka antagandet av kryptovaluta globalt genom att säkra ett partnerskap med Visa och bli huvudmedlem i världens föregångare inom digital betalning.

Via sitt officiella Twitter-konto noterade Marszalek vidare att Crypto.coms samarbete med den globala betalningsjätten Visa var en enorm vinst för hela kryptobranschen och kryptobörsen.

”Idag har kryptovalutautrymmet lite av 100 [million] användare globalt. Visa-nätverket har över 3,3 [billion] kort som används. En enorm möjlighet att släppa nya produkter tillsammans som kommer att få oss närmare vårt uppdrag: kryptovaluta i varje plånbok, säger han twittrade.

Crypto.com utlåningstjänst – ‘Spending Power’

Förutom det nya partnerskapet har Crypto.com också avslöjat planer på att lansera en förstklassig utlåningstjänst som heter “Spending Power.”

Spending Power kommer att innebära att kryptobörsen ger låga räntor och flexibla återbetalningsalternativ för fiatlån till kortinnehavare med krypto i plånboken för att tjäna som säkerhet via Crypto.com Visa Card.

Enligt tillkännagivandet kommer Crypto.com-kortinnehavare att kunna komma åt krypto i sin plånbok för digitala tillgångar som säkerhet för ett lån och omedelbart spendera fiat var som helst Visa accepteras.

Samtidigt som Marszalek uttryckte sin glädje över det nya utlåningsinitiativet sa han: “Jag är också glad över att fördjupa vårt förhållande till våra kunder via direktemission av kort runt om i världen och utrullning av Spending Power – så att de får tillgång till värdet av deras krypto idag. ”

Visa Jags Eager till Work With Crypto Cföretag

På tal om partnerskapet sa Cuy Sheffield, chef för Crypto på Visa, att han var upphetsad över det nya samarbetet. Enligt Sheffield har digitala tillgångar en enorm potential att öka värdet på digitala betalningar till ett stort antal människor och platser. Han noterade att Visa är angelägna om att arbeta med kryptoföretag för att få denna vision till liv.

“Genom vårt partnerskap med Crypto.com, ett av de största Visa-kortprogrammen som är anslutna till ett kryptobörs som finns tillgängligt idag, gör vi det snabbare och lättare för människor att spendera digital valuta över hela världen”, sa han.

Crypto.org Chain Taps Chainalysis för att förbättra säkerheten

Strax före lanseringen av Crypto.org-kedjan mainnet, Crypto.com samarbetade med blockchain-analysföretaget Chainalysis för att förbättra säkerheten på sin plattform.

Tillkännage det nya samarbetet via en tjänsteman blogginlägg, Crypto.com noterade att partnerskapet kommer att stärka säkerheten för Crypto.org Chain-nätverket som lanserades den 24 mars 2021.

Som ett resultat av det nya partnerskapet kommer Crypto.org Chain-nätverket, som fokuserar på att tillhandahålla en decentraliserad, öppen källkodskedja med hög hastighet och låga transaktionsavgifter, att använda Chainalysis programvara för efterlevnad och riskhantering för att övervaka, reglera och granska cyberkriminell aktivitet på blockkedjor.

Dessutom avslöjade tillkännagivandet att blockchain-analysföretaget kommer att stödja integrationen av Crypto.com-token (CRO) på Crypto.org-kedjan, vilket möjliggör övervakningslösningar i realtid. Chainalysis know-your-transaction (KYT) -programvara hjälper kryptovalutaföretag att följa både lokala och globala regler genom att kombinera branschledande blockchain-intelligens, realtids-API och ett lättanvänt gränssnitt.

Chainalysis, Crypto.com-partnerskap för att förhindra attack

På tal om det nya partnerskapet sade Crypto.com Chief Compliance Officer Antonio Alvarez att partnerskapet kommer att göra det möjligt för Crypto.org-kedjan att identifiera högriskattackpunkter i sitt nätverk och genomföra de bästa alternativen genom förändringar i innovativ teknik.

Enligt honom har “Att hålla användarkonton och tillgångar säkra alltid varit en topprioritet för Crypto.com.”

På samma sätt beskrev Ulisse Dellorto, VD, APAC, vid Chainalysis, Crypto.com som en branschledande inom kryptovalutorummet. Enligt honom är Chainalysis glada över att kunna erbjuda sina efterlevnads- och utredningslösningar till det ledande kryptobörsen.

“Genom strategiskt stöd kommer vi att säkerställa att företaget har verktygen för att växa stadigt, säkert och i linje med regleringsriktlinjerna”, noterade han.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publicering av Crypto.com Coin’s (CRO) priset har ökat med 0,5% under det senaste dygnet. Token handlades till 0,202965 $, med ett börsvärde på 5132,384,117 $ och en 24-timmars handelsvolym på 156,943,746 $. CRO har för närvarande en tillgång på 25,2 miljarder mynt i omlopp.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link